Saturday, 4 December 2010

buat blog sbb x main myspace

Aku dh lme x bkk myspace nk update itu ini... aku tk igt ape password aku... mgkn lps ni aku share kat blog wlaupun sikit2... ni blog aq tau kowang... blh cri kt dielacute.blogsport.com ak main je ym tp jrg lh sbb jrg g cc ak g cc pn sbb nk main game atu buat krje skolh... klu nk jmpe aq kt cc orange tmn kosas hri sbtu atw ahd
Read More...

Thursday, 19 August 2010

knp dgn aku



tadi pergi sekolah kne mrh dgn ayh sbb lmbat bangun pagi...smpi sklh kul 7.45 pengawas smus tggu kat gate... aku bukan ape sbb tak siap keje skolah je cikgu dah lah garang... aku tak suka subjek add math nk drop tak boleh... smpi skolh tdi semua engawas pandg aku naseb smue geng-geng aku lu sgt ayh jerit kat gate cakap (lepaskan anak aku jgn tulis nama die)

die ckp kuat pulak sbb geram dgn aku...

nseb kwn aku sporting dia xtulis nama aku budak2 tgktn 3 pandang2.. mlu ohh...

lepas tu kene ejek weh dila kan tadi dtg lmbt... bapak dia jerit sruh lps kn die...

mcm bodoh lh kowang suke nk kcau aku... knp bkn org lain?


faiz ko dh lh ketua pengawas tpi kau xrampas fon kan cikgu tahu abis ko weh...
Read More...