Friday, 23 December 2011

gambar kat klcc



Yeayyy SPM dah abis... Rindu nak pergi sekolah... rindu nak jmpe ckgu... jumpe kawan sekolah semua...

Sementara tak tahu nak buat apa kan... 

Tetiba dapat panggilan dr abg senior SMKTP nak buat photoshoot kat klcc... kite malu sebenarnye...

cehhh ... 

Tengok ni hasil gambar dari abang eco... so cantik kan?

bukan senang nak photoshoot aku asyik kena marah time ni bukan lah kena marah apa aku ni bukan lah model sekali posing gambar meletup je... 

Ada byk gambar lagi tapi tak dapat sebab tengah edit...

Korang abang eco ada adalah photographer kalau nak guna servis abg eco boleh roger dila tau...






Terima kasih wani sebab teman dila photoshoot... nanti kita hang out sama tau... sorry lah Dila ni talk aktif sikit sampai wani pun penat nak layan kite... tahu lah Dila suka bercakap je walaupun tengah penat ke tengah lapar ke... kita dah abis form 5 harap lepas ni kite keep in touch tau...

Good luck for next step...

terima kasih abang eco amek kan gambar super cantik untuk Dila... nanti kite lepak minum lagi tau abang... wakakaka...

Btw aku suka nak udate kat blog sebab bila aku dah besar aku boleh baca perjalanan hidup aku...

No comments:

Post a Comment