Sunday, 8 July 2012

Kibarkan Jalur Gemilang 2012


 Hi korang... baru-baru ni Dila terima jemputan ke majlis untuk kibarkan jalur gemilang kat KL bersama rakan-rakan Dila... Walaupun penat ot keje kat Baskin Robbins Dila pergi juga sampai ke tengah malam.. penat tai best... maklumlah Dila tengah nak kumpul duit buat lesen kene jugak cari duit lebih...

Btew malam tu best sangat apa yang kitorang buat adalah jadi model katruangan tunggu teksi dan gantungkan bendera sempena nak sambut bulan merdeka... hahaha



Sambil tu kene potong kek untuk para tetamu yang hadir... best gila malam tu... hmm btw minggu ni pebuh full day...samai rumah lepas event pun jam 4.30 pagi haa kite melepa kejap dengan girl2 dalam gambar ni...




Okay tu je nak cite... bukan main teruja sangat time ni...
Read More...