Thursday, 20 August 2015

Hakak kau sado sekarang!


Dia dah ajar aku apa itu hati kental,

Dia dah ajar aku untuk jadi lebih kuat,

Dia dah mengajar aku apa itu erti kesabaran,

Dia dah ajar aku untuk menjadi lebih berdikari,

Dia dah ajar aku untuk lebih menghargai,

Dia dah ajar aku jadi sejenis manusia yang tiada perasaan,

Wahhh kuatnya aku tak sangka aku jadi sekuat ni dan tiada lagi tangisan air mata...

Tapi bila aku dah jadi semua ni tolong jangan tuding jari salah kan aku...

Sebab apa?

Sebab kau yang dah ajar aku tak memerlukan kau lagi dan jadikan aku lebih berdikari...

kuat kan aku?

Semua benda aku buat sendiri walaupun kau ada tapi sikit pun kau tak membantu...

Lagi kau nak pertikaikan aku ...

Baik!

Terima kasih abang sado...

Sebab hakak pun dah sado sekarang... :)
Read More...

Friday, 14 August 2015

Utusan Karya Open House

Hi semua.... banyak nya jemputan open house raya tahun ni... asyik makan je bertambah mok lah kita ni berat pun nah naik 5 kg ni dari 40 kg now dah 45 kg... wala weh... Dila happy gak dapat naik kan berat badan bukan senang tau... take lah nak naik berat badan cara dia kene pergi setiap jemputan open house....

Btw semalam dila terima jemputan open house dari syarikat Utusan Karya kat Bangi bersama bos dila... tak sempat nak amek banyak gambar time tu juga fon takde bateri... hahaha...

Btw meriah sangat open house kat utusan... first time lah kata kan pergi open house daripada syarikat majalah terbesar kat Malaysia ni... untung nya dapat kenal dengan dorang...

Bersama reporter Utusan karya... giler sporting

Bersama my bos , kak leny, kak aza & hanis Suraya...

Seriously kak hanis cantik sangat lemah lembut orangnya ...

With Mt Ladyboss , Huzz daripada reporter URTV online, Farha Af 5, Ehh Dila minat suara akak. tau...
Hope kita boleh berhubungan dan bekerjasama macam biasa. Biasa kalau ada majlis, Dila akan call dorang untuk datang ke majlis dan akan hantar press release... dan dari situ hubungan akan terjalin...
Harap kalau Dila call nak jemput ke majlis akak-akan kat sini terus rsvp tau... macam bos kite call terus rsvp sebab event die... ehehe...

Ok gambar ni je yg hado... cukup lah belanja gambar ni...


Btw sorry guys blog dila tak boleh nak komen sbb salah setting... boleh baca je...

Dila share pun sebab nanti senan nak ingat apa yang dila buat... tapi ada jugak lah pembaca setakat ni... tak ku sangka... hahaha... thank you semua...
Read More...