Saturday, 24 December 2016

Ikhlaskan membuat sesuatu perkara


Gambar tiada kaitan dengan tajuk ^^„


Assalamualaikum...

Mengapa mereka tidak fikir apa yang kita fikir ya?

Mengapa sedikit tak rasa serbasalah dan bertanggungjawab dengan apa yang mereka lakukan?

Bila aku dah masuk alam pekerjaan kebanyakannya aku lebih banyak keluar ikut bos meeting jumpa orang... Macam macam orang bermacam lah ragamnya kan?

Kenapa tidak permudahkan kerja orang ya? Kan kalau kita permudahkan kerja orang, Allah akan permudahkan kerja kita? Bagi aku mudah saje untuk permudahkan kerja orang! Anggap je mudah dan terus berfikir positif malah belajar untuk menjadi profesional.

Selain itu juga aku banyak belajar erti kesabaran... Sabar dari segi apa ya? Sabar lah nak monitor semua benda... Macam nak monitor kerja staff , client kerja dan macam-macam lagi.... Banyak benda aku belajar... Yes ia pengalaman yang sangat berharga....

Bukan mudah untuk kita lakukan semua tu... Memamg memerlukan kesabaran yang tinggi... Lagi2 nak monitor orang... Monitor orang bukanlah perkara yang mudah... Ada yang tak jujur dengan kerja, ada yang tak bertanggungjawab & tahu nak menipu je...

Aku hanya mampu perati dan cuba untuk menilai mana betul dan tak betul... Dan berfikir secara logik untuk melakukan apapun.

Hmmm tak boleh ke nak jujur ye? Kan kita sama-sama nak naik? Nak cari rezeki halal untuk bagi anak bini makan? Nak bagi mak ayah... So jujur lah... Kenapa nak kena tipu-tipu... In sha Allah jika jujur pasti kehidupan seharian kita diberkati olehnya....

#Akuhanyamampuperati #Logicalthinking
Read More...

Tuesday, 20 December 2016

Rambang mata berbelanja di Bandoru store dengan harga yang murah




Assalamualaikum...

Macam biasa kalau dah nama pun esok cuti  Dilla pasti ada planning nak pergi sana sini nak cari mood lepas kerja katanya... Walla! So lepas balik kerja Dilla terus je pergi Bandoru Store untuk beli sedikit cenderahati buat diri sendiri..saje nak hilangkan stress selepas bekerja... Naseb lah Bandoru Store ni tak jauh dari office... Sekitar 15 minit dah sampai... Jadi rambang lah mata saya lepas tu.... hehe

Ingat tak bulan lepas Dilla ada up entry mengenai Bandoru Store semasa openning ? Masa tu dapat voucher bernilai RM100.00... Haa masa g sini tak ingat pasal ada voucher tahu nak beli je.. Masa upload gambar Bandoru store naseb ada rakan blogger mention pasal voucher tu... bukak email cari-cari naseb lah jumpa... hahaha... lalu mata pun melilau sampai tak terpejam,,, banyak gila baju yang lawa-lawa kat sini... Dah lah ori pulak tu... 

Masa kita sampai kat Bandoru Store kita g cashier untuk bagitahu nak claim voucher cakap kita blogger... Hehe... pastu abang & kakak ni pandang je cakap kenal sebab tengok video shoot openning haritu... Dilla cakap yeke malunya... haha... dah lah masatu asyik tukar-tukar baju je.... Btw suka lah dengan orang kat sini.. Dorang ni sporting gila layan je Dilla sorang ni... Siap ada gambar sama-sama lagi tau... Hmm...

BANDORU STORE 

Bandoru Store adalah sebuah butik yang menjual barangan preloved berkualiti tinggi dan keaslian barangannya dijamin sertajual dengan harga yang mampu milik uuntuk semua golongan.

Barang-barang yang dijual adalah dibawa khas dari Jepun yang mana telah diproses pengasingan berperingkat bagi memastikan kualiti barangan dalam memenuhi citarasa pengguna bertepatan dengan slogan Bandoru Store "Better Than new"

Selain itu, Bandoru Store menawarkan pelbagai segmen barangan termasuk baju-T, Kemeja, Jeans, kasut, sweater, bag tangan dan aksesori berjenama antarabangsa khusus buat golongan lelaki, wanita & kanak-kanak.

Tidak ketinggalan , bagi penggemar atau peminat barangan 'rare & vintage' juga boleh didapati di Bandoru Store dengan harga yang mampu milik.

Dari konsep butik , Bandoru Store tampil dengan rekaan lebih moden dan terkini disamping menyediakan  ruang persekitaran selesa yang dilengkapi pendingin hawa keselesaan pelanggan ketika membeli belah.

Antara koleksi di Bandoru Store

Bandoru store


Ada jual kasut yang berjenama
Bandoru Store

Baju Kanak-Kanak




Test2
Selepas bershopping
Dila bersama staff Bandoru... Dorang ni sporting betul... 


Meh tengok sikit ni video haritu!

 


Untuk maklumat lanjut sila layari:-

Facebook | Bandoru
Instagram | @Bandorustore


Read More...

Saturday, 17 December 2016

Berbelanja di Times Square pada hujung minggu

Assalamualaikum!


Selamat berhujung minggu kepada pembaca semua.... Apa aktiviti u guys pada hujung minggu ni? Heee... Mesti lah mood tengah nak bercuti kan tengah hujung tahun ni bersama keluarga tercinta...


Dilla pulak pada hujung minggu ni berjalan di Times Square , KL. Bawa mama jalan-jalan bershooping... Memang bahaya sangat kalau dah nama pun perempuan then mak bertemu dengan anak keluar bershooping bersama haaa abis lah 1 Times Square ni kami pusing...

Nama pun jalan-jalan cuci mata... Okay duit pun tersesat juga lah sikit-sikit kat sini.... Mana taknya baju kat sini banyak gila yang cantik-cantik harga pun murah juga... Macam tak caye harga baju semurah macam ni... Kain nya dilla tengok pun sangat berkualiti dan berbaloi rasanya!


Aip aip... Control sikit... Hehe... Gini lah bila mak dan anak bershooping tak ingat dunia nya ! Tapi end up beli 3 barang je kat sini banyak menghabiskan masa dengan cuci mata...urm... Sekali sekala nak chill macam ni! Hehe...

Macam mama boleh tersesat kat sini eh?
Mama kata pagi tadi " Esok mama ada event dengan Celcom, baju apa yang cantik mama pakai ? Mama dah lama tak shooping". Lalu dengan pantasnya aku terus ajak mama berjalan... Mama pun suka tau ! Haha... Sebab kebiasaannya pada hujung minggu macam ni aku lebih suka meluangkan masa dirumah...

Bila sampai je kat Times Square masing-masing macam tak sedarkan diri sebab banyak baju cantik & murah... If usha kat online harga smua rm30 keatas bhai... Belum kira postage lagi... Berbanding kat sini memang harga murah gila... Paling murah Dilla jumpa ada yang berharga RM15... Bukan bundle ok! Haaa nak ajak Dilla shooping tak? I on je... Cewah... :)


Harini kami naik public transport naik keretapi... Huhuhu... Dah lama juga tak naik Lrt ni... Rupanya banyak juga perubahan KL ni... Haaa nampak tak sebenarnya dah lama tak berjalan... Iyelah sape nak bawak orang takde Boy Friend ni... Hehe... Ok itu saja dari saya... Orang harap mama happy... Dah lama sangat tak berjalan macam ni...
Love you...



Read More...

Monday, 28 November 2016

Enchanteur Paris menjadi wangian pilihan




Assalamualaikum

Hi... hi semua!!!

Dah sebulan pun guna  Enchanteur Paris. Best sangat pakai Echanteur Paris.... Jum lah kita berangan jadi dewi remaja sebentar dengan Enchanteur Paris... Sebelum ni pergi mana-mana pasaraya kita usha  and tester je mampu nak beli belum dapat gaji lagi... Sekarang baru dapat pakai... 

Well... wanita dan wangian semestinya tidak dapat dipisahkan kerana wangian juga merupakan salah satu kecantikan untuk wanita... Oleh itu Dila memilih Enchanteur Paris sebagai wangian asas harian Dila sewaktu bekerja kerana produk ni sangat sesuai digunakan ketika waktu bekerja dimana dapat mengubah mood seseorang... 

Malah produk ini terdapat tiga kategori produk yang lengkap wajib digunakan iaitu Lotion Belle Amour , Perfum  Deo Mist & Deodorant Mon Amie.


Enchanteur Paris Parfum Anti-Perspirant Deodorant (Mon Amie)

Deodorant Wangian Anti-Peluh berasaskan losyen ini memberi manfaat perlindungan bau sehingga 72 jam dan anti peluh sehinggan 24 jam. Kekalkan kesegaran pangkal lengan anda dan pastikan ia sentiasa kering dengan ekstrak Likouris yang membantu mencerahkan tona kulit dan mengurangkan pembentukan melanin. Butiran Kristal mentol di dalam semburan memberikan kulit sensasi yang menyejukkan dan membuatkan anda merasa selesa.


Enchanteur Paris Parfum Lotion (Belle Amour)

Kulit gelap dan tidak setaka sangat sesuai untuk memakai lotion Belle Amour kerana masalah ini paling sukar untuk dihadapi oleh setiap wanita.Masalah ini biasa berlaku dibahagian belakang leher, lutut & siku.

Losyen wangian Pencerah (Triple Whitening Lotion) Enchanteur Paris Belle Amour dengan 3 kali ganda manfaat pencerahan ini direka dengan 3 ejen pencerah. Ekstrak likouris , Ekstrak Sakura & Vitamin B3 untuk mengatasi masalah kawasan kulit gelap dan tona kulit tidak sekata.

Ekstrak Likouris dan sakura didalam produk ini mencerah dan menyamaratakan tona kulit serta menghalang pembentukan melanin.

Vitamin B3 bukan sahaja mencerahkan kulit malah memperkukuhkan ketahanan kulit serta mencegahkehilangan kelembapan Kombinasi manfaat ketiga-tiga ejen pencerahan ini mampu memberikan 5x manfaat pencerahan.Dengan menggunakan lesyen ini anda bukan sahaja dapat mengekalkan kulit cantik dan sekata tetapi ia juga menjadi memberi seri kepada anda dengan haruman wangian Belle Amour.


Enchanteur Paris Semburan Pewangi Dedoran (Parfum Deo Mist)

Semburan pewangi Deodorant (Parfum Deo Mist) merupakan bauan segar kombinasi daripada buah-buahan dan bunga yang segar mampu membangkitkan keajaiban saat romantis .kepada yang dilamun cinta korang pasti merasakan saat-saat romantis korang bersama pasangan... Sesuai dipakai sebelum nak pergi dating dengan pasangan korang okay... 


Losyen wangian dalam botol yang berharga RM16.95

Losyen RM7.50 | 85ml

Deodorant wangian RM8.70 | 50ml


Sekarang percaya atau tidak Enchanteur Paris mampu mengubah mood anda yang tak teratur perpanjangan kepada mood positif... Dengan wangiannya sendiri mampu memikat hati dan menambah momentum diri anda untuk bekerja dengan baik...


 Mana nak dapatkan produk ni boleh dapatkan di pasaraya besar atau di farmasi berdekatan di Aeon Big atau Guardian , Watsons,.. Produk ni femes juga tau... kat mana-mana pasti nampak Enchanteur Paris jadi tak rugi kalau korang pakai...


Harga ENCHANTEUR PARIS :
Losyen Wangian dalam tiub : RM7.50/RM7.90 (85ml/100ml)
Losyen Wangian dalam botol : RM16.95/RM18.00 (275ml/300ml)
Deodoran Wangian Anti-peluh : RM8.70 (50ml)
Semburan pewangi Deodoran : RM10.10 (100ml)

Sila layari untuk maklumat lanjut,
Website :www.ENCH.com.my | Facebook : ENCHANTEUR | Instagram : enchanteurmy



Read More...

Saturday, 26 November 2016

The Cosry Butik Sponsor baju Bridemaid

Assalamualaikum...
Hi2...

Semalam dila & bestie blogger kita cik Ina pergi "The Cosry" butik untuk dapatkan baju Bridesmaid sempena majlis Pra Wedding rakan blogger pada 12/12/2016...



Haa cantikkan baju Bridesmaid yang warna biru ... Kami panggil baju tu baju dress ikat tepi...sebab ada ribbon ikat tepi pada baju tu...Memang curlazzz sangat baju Jenama "The Cosry" siapa tak kenal rugi lah ada 3 cawangan kalau tak silap Dila... Nanti Dila akan update untuk next enrty...


Ni lah designer yang reka baju Bridesmaid untuk kami.
Hai abang jimmy kita suka baju abang ni... Paling best cepat je siap memang servis terbaik....
Memang laju sebab kmai plan tak sampai pun sebulan masa tengah cari sponsor dari abang jimmy tak sampai 2 minggu baju dah siap then tinggal nak datang fitting je...


Tak sabar nak tunggu 12 December 2016 ni bersama 5 orang bridesmade perempuan & 2 bridesmaid lelaki... Siapa ya bakal pengantinnya? Okay surprise!!!



Apapun Thank you The Costry Butik sebab sudi sponsor baju bridesmaid untuk kami... In Sha Allah kami akan bagi publicity kat blog kami terbaik punya...

Tunggu 12 December nanti ya? Opsss Siapa bakal pengantinnya...
Read More...

Sunday, 13 November 2016

Teratai Spa & Beauty Center @ Spa untuk muslimah


Teratai Spa & Beauty Center

Assalamualaikum & Salam sejahtera....

Bakal pengantin perlulah memanjakan diri bagi menaikkan seri wajah dan aura diri untuk ratu sehari.... Harini Dila menemani kakak saudara Dila ke Spa kerana seminggu sahaja lagi bakal akan melangsungkan majlis perkahwinannya. 

Teratai Spa & Beauty center merupakan Spa yang menjadi pilihan kakak Dila kerana pakejnya yang murah dan sangat berbaloi iaitu full pakej yang berharga Rm100 ke Rm200...

Antara servis yang ditawarkan untuk ratu sehari  adalah Rm188:

Teratai Spa & Beauty Center


Wow bebaloi kan? Buat anda yang bakal bergelar ratu sehari boleh lah datang kesini untuk memanjakan diri... Hihihi

Yang tak kahwin nak buat Spa untuk memanjakan diri pun boleh juga murah je harganya iaitu Rm100 antara pakej yang ditawarkan adalah :

Teratai Spa & Beauty Center


Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Amacam? Ok sangat kan harganya? So datang lah sini... Mana nak dapat harga macam ni uols...

Dengan suasana di Spa yang sangat santai dan tenang merupakan masanya untuk merehatkan diri.

Yang paling bestnya di sini yang berkonsepkan ala-ala seperti dibali gituuuu... Dengan diiringi alunan lagu tradisional Jawa... 

Servis disini juga sangat memuaskan kerana servisnya yang teratur dan rapi... Malah pekerja disini juga peramah dan banyak berkongsi tips tentang kecantikan dan penjagaan diri...  

Spa disini juga dikhaskan untuk muslimah sahaja bagi mementingkan penjagaan tata tertib... Khas buat Spa muslimah disini juga menyediakan tempat solat :)

Buat orang ampang yang ingin spent time untuk diri sendiri uols boleh kesini kita ber spa yer... Memang sangat berbaloi untuk korang... 

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Teratai Spa & Beauty Center

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :
017 3185 5852

Instagram : teratai_beauty_Spa
Facebook : Teratai beauty spa center

Lokasi : Teratai Beauty & Spa Center
No-1B Jalan Wawasan 2/8 Bandar Baru ampang, Selangor.


Read More...

Tuesday, 8 November 2016

Shah Mumtaz Perfume tahan lama & jenama mahal


Shah Mumtaz Parfum

Assalamualaikum & Salam sejahtera...

First time jumpa perfume yang awesome... Means Dila ni bukan lah penggemar pakai perfume... Before ni pakai perfume yang biasa-biasa je takde lah yang berjenama asalkan pakai perfume then bau wangi sekejap dan boleh jalan ... hehe

Baru-baru ni Dila jatuh cinta sangat dengan perfume yang berjenama Shah Mumtaz Parfum kerana ia membuatkan diri lebih berkeyakinan bila nak jumpa orang bau wangi je sana sini.. Yelaa Dila kerja as assistant bos perfume juga menjadi keutamaan sebab nak jumpa orang untuk orang lebih selesa dengan bauan kita. Malah perfume juga dapat menarik daya tarikan seseorang.

Shah Mumtaz Parfum


Selama hampir sebulan Dila pakai SM Parfume ramai yang tegur bauannya sangat wangi dan tidak memeningkan kerana setengah perfume bila pakai ada yang bau tidak menyenangkan dan semestinya baunya tak tahan lama...Tapi SM Parfum ni betul2 dah tackle dila dan tak mengecewakan dan dila suka sangat dengan bauannya yang sesuai untuk dipakai kemana-mana dengan bauannya yang setanding dengan  yang mahal.

Gambar DhiaVivadea
If korang nak tahu Shah Mumtaz Perfume merupakan perfume yang berjenama dan setanding dengan perfume yang original. Malah bauannya tahan dalam sekitar 8 jam dan harganya juga mampu milik (boleh dimiliki oleh semua orang) Shah Mumtaz Parfum terdapat dua kategori iaitu Adam for him & Eve for her.

Packaging yang tampak eksklusif sangat sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayang and sesuai untuk dijadikan barang hantaran tak perlu susah2 nak balut lagi sebab SM Parfum sekali set dengan packaging nya yang cantik dengan peranan warna , kotak dan design yang nampak begitu eksklusif. 


Shah Mumtaz Parfum Collection for Adam : 

1. Black by agnier
2.Extreme by Bvlgari
3. 1 Million by Paco Rabanne
4.212 Sexy Men by Carolina Herrera
5.Armani Code by Gorgio Armani
6.Brit by Burberry
7. Polo Black by Ralph Lauren
8.Desire Red by Dunhill
9.Allure Sport by Chanel
10. Fuel For Life by Diesel

Shah Mumtaz Parfum Collection for Eve :

1. Bombshell by Victoria Secret
2.Heiress by Paris Hilton
3.Midnight Fantasy by Britney Spears
4. 212 Sexy Vip by Carolina Herrera
5. Romance by Ralph Lauren
6.Lady Million by Paco Rabanne
7.Coco Mademoiselle by Chanel
8.Light Blue by Dolce Gabbana
9.Still by Jlo
10.Flora by Gucci
11.Jadore by Dior
12.Guilty by Gucci
13.Omnia by Bvlgari
14.Miracle by Lancome
15.Be Delicious by DKNY


Untuk maklumat semua, minyak wangi Shah Mumtaz Collection ni hasil inspirasi kisah cinta Taj Mahal, Shah Jahan & Interinya ,Mumtaz. Cinta yang sampai sekarang masih dalam ingatan dengan harum mewangi.
Antara Testimoni


Antara Testimoni



Oh ya! Lagi satu Shah Mumtaz Parfum ni merupakan Parfume mesra solat and korang tak perlu risau untuk dibawa ketika solat.

Dengan harga yang mampu milik korang juga boleh dapatkan SM Parfum ni dengan harga yang sangat rendah iaitu RM69 (35ml) sekali dengan postage uols... Mana nak dapat kan dengan harga yang murah ni dah lah tahan lama, packaging cantik , banyak pilihan bauan untuk korang pakai!

So mana nak dapatkan Shah Mumtaz Parfum ni mudah ja ! Korang boleh terus contact 012 5566 949/ 017 3344 818. Untuk testimoni tentang Shah Mumtaz Parfum boleh lah usha-usha Facebook Shah Mumtaz Collection and Instagram Shah Mumtaz Collection.

Eh mana yang nak buat bisness tu juga boleh tau untuk yang nak jadi dropship, Agen or stokist korang boleh dapat keuntungan yang lumayan... Haa dila juga dah cuba promote sambil buat testimoni. Dengan membuat testimoni ada juga yang dah beli.

Ada sesiapa nak beli untuk dila tak?

Untuk keterangan lanjut sila layari www.shahmumtaz.com
Facebook : Shahmumtazcollection
Instagram : Shahmumtazcollection
Contact : 012 5566 949/ 017 3344 818

Read More...

Monday, 7 November 2016

Sambut Majlis perkahwinan saudara Pekan Baru, Indonesia & Luangkan masa bersama keluarga


Selamat Pengantin Baru Kak Elin
With My Big Family 
Assalamualaikum...

Belum puas rasanya untuk luangkan masa bersama keluarga tercinta... Okay ini lah keluarga besar Dila berasal di Indonesia... Kalini pergi ke Pekan Baru, Riau sebab attend Wedding kat sana... Ramai keluarga jauh yang hadir.. Ada yang dari Jakarta, Padang , Jambi .. Ehh Dila lagi jauh sebab dari Malaysia..Tercampak jauh sesorang ... Lokasi di Pekan Baru , Indonesia Riau...

Selamat Pengantin Baru Kak Elin
Congrats kak Elin & Abang Amin :)

Btw, Congratulation buat Kakak ku Kak Elin & Abang Amin... 04 November 2016 adalah hari perkahwinan kakak & Abang... Semoga kakak & abang bahagia sehingga ke anak cucu. Cepat-cepat dapat baby ok :)

Oh ya ,So lepas ni turn siapa ya?

Selamat Penganti Baru Kak elin
With Kak Elin



Actually , Mama & Ayah dila asal daripada Minang Kabau but dah lama menetap kat Malaysia. Lepas mama & ayah kahwin je mama ayah terus berhijrah ke Malaysia sampai sekarang dan sampai lah dila dah besar ni... Mama ayah kata kat kampung masa tu susah nak dapat peluang pekerjaan sebab tu mama ayah nak ubah nasib berpindah kat Malaysia. Alhamdulillah bila dah berhijrah tu murah rezeki mama ayah semua cukup. Walau apa pun mama ayah tak pernah lupakan Kampung dan asal usul mereka... haha event  kat rumah pun dorang komunikasi guna bahasa Padang. Dila faham je bahasa Padang but bila nak cakap loghat macam kelakar siap orang bahan lagi... Hahaha nak cakap untuk bergurau tu ok lah kot,, atau kene dok kampung sebulan atau dua bulan dah boleh dah cakap.

Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang Amin
Pengantin bersama dayang-dayang

Sambutan kenduri yang santai disambut meriah oleh saudara-mara yang dekat mahu pun jauh ... Ada yang datang dari singapore , medan, Jakarta ,padang heee termasuk dari Malaysia sekali iaitu Dila dengan mama tercampak jauh pulak...Sanggup datang nak jumpa saudara-mara and rasa tak sabar nak jumpa mereka sebab bukan senang nak berkumpul ramai-ramai melainan time raya tu pun belum tentu lagi...

Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang Amin
With my Family
Baju Dila tak sama sebab plan last minutes... Erm,,, Btw Dila nak kenalkan dengan saudara Dila yang paling kanan sebelah baju pink tu nama Dia Kak Ines , baju pink is my auntie , Ante Efa, tengah bakal pengantin , Kak Elin, sebelah pengantin tu nama dia Echa,,, ehh Dia t single tu... psstttt and yang paling depan tu Dila... Single ke tak eh? Rasanya? hahaha
Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin
Me with Echa
Haaa.. Dila dengan Echa dulu ada sejarah masing-masing... Kami masa kecik dulu pernah rapat masa tu kami berumur 4 tahun dila pernah stay kat kampung sekejap sebab time tu mama buat rumah untuk arwah atok kat kampung... masa kecik-kecik Dila pandai cakap bahasa Minang tau then main-main dengan echa,, main pasir mandi sama-sama.. n ada lagi lah yang lain tak boleh cter,, sebab malu... then Dila balik Malaysia balik sebab nak sekolah tadika time tu...  Bila dah besar baru jmpa balik tak silap masa dua tahun lepas (tahun 2013) ..lama sangat tak jumpa sebab dah lama tak balik kampung.
Bila dah besar baru kenal saudara dekat , jauh hahaha yang paling best baru kenal kampung.

Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin


Yang 2 orang dari kiri tu nenek saudara Dila dari Jambi (Adik beradik nenek... sebelah mama tu nenek dila... Nenek dah tua pun tetap nampak cantik.. Yang paling hujung tu muka dia macam mama.. so bila mama dah tua mesti muka mama nampak macam nenek kan? cantik je... hehe


Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin
With adik kakak hensem boy Dian
Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin
Bersama adik kakak hensem boy adik alfi
Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin
Bersama kakak cantik kak ines

Bersama adik kakak adik tesya.. Thank you dik urutkan akak :)


With kak ines & bude hakak jadi macam ppengantin tau tukar baju 3, 4 kali..hahaha

With kak hanum
Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin
Acah acah model rina & Echa
Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin


Psttttt.....

.

.

.

.

.

.

Selamat Penganti Baru Kak elin & Abang amin

Read More...