Sunday, 31 January 2016

Percutian Ke Klebang, Melaka



Hai,,, guys Selamat Tahun Baru 2016 , please be nice to me ya? hehe ... Sempena hujung tahun baru  mesti korang ada pergi berjalankan? Dila pun sama baru balik dari bercuti ni.   Okay now Dila nak share dengan korang Dila ada pergi satu tempat yang menakjubkan dan popular kat Klebang , Melaka. 

Klebang juga sangat dikenali sebagai tempat yang sangat menarik iaitu seperti di gurun , padang pasir ... macam ala-ala kat Mesir gitu alls best sangat.. Sesape pergi sini wajib untuk shoot , Yang penting jangan lupa bawa monopod & fish eye okay untuk korang nak selfie2 kat sana and then korang dinasihatkan jangan nak pakai selipar atau hills pergi sana nanti tahu laa padahnya.. hehe . (Jangan cakap hakak tak bagi tahu pula :p)

Di Klebang sangat dikenali dengan Coconut Shake sesiapa pergi sana tak sah kalau tak beli air Coconut Shake betul tak? Sanggup laa nak beratur panjang semata-mata nak merasa air Coconut shake kat sana... Selain itu, yang paling menarik di Klebang ada juga terdapat Restoran Bas. Iaitu dalam bas tersebut terdapat Restoran yang unik..








satu ... dua ... tiga... lompat cepat !!!



Nice view..!!!





Read More...

Saturday, 30 January 2016

Cityskin Medispa Review | Ampang Point

Hello beauty... how your weekend? selamat berhujung minggu semua... Tengah hujung minggu pasti korang nak rest... ada setengah yang manjakan diri di pusat spa... Haaa macam Dila pun sama kadang-kadang nak juga pergi ke Spa untuk manjakan diri sendiri nak massage body, nak sauna , or nak buat kuku... kalau boleh time penat best je dapat g spa kan? Dila baru pergi ke pusat spa ni iaitu di CitySkin Medispa yang terletak di Ampang berdekatan dengan Ampang Point...


Selain tu khidmat servis dia memang dila bagi 5 star ok... Cityskin medisa adalah gabungan Klinik dan Spa ia bukan sahaja menawarkan khidmat nasihat bagi golongan yang pentingkan kcantikan dan kesihatan , malah menawarkan nasihat dan bimbingan untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan... Dila sangat sarankan untuk korang pergi Medispa... 





Haa nampak tak Sinar haria pun ada cover untuk Medispa 2 page pulak tu... Btw tahniah Puan Farah Azwin... Dila harap City Skin Medispa berkembang dengan majunya... 

Dila suka buat spa kat sini... nanti boleh datang lagi... Terima kasih atas servise yg ditawarkan...
Read More...