Saturday, 30 January 2016

Cityskin Medispa Review | Ampang Point

Hello beauty... how your weekend? selamat berhujung minggu semua... Tengah hujung minggu pasti korang nak rest... ada setengah yang manjakan diri di pusat spa... Haaa macam Dila pun sama kadang-kadang nak juga pergi ke Spa untuk manjakan diri sendiri nak massage body, nak sauna , or nak buat kuku... kalau boleh time penat best je dapat g spa kan? Dila baru pergi ke pusat spa ni iaitu di CitySkin Medispa yang terletak di Ampang berdekatan dengan Ampang Point...


Selain tu khidmat servis dia memang dila bagi 5 star ok... Cityskin medisa adalah gabungan Klinik dan Spa ia bukan sahaja menawarkan khidmat nasihat bagi golongan yang pentingkan kcantikan dan kesihatan , malah menawarkan nasihat dan bimbingan untuk mereka yang mempunyai masalah kesihatan... Dila sangat sarankan untuk korang pergi Medispa... 





Haa nampak tak Sinar haria pun ada cover untuk Medispa 2 page pulak tu... Btw tahniah Puan Farah Azwin... Dila harap City Skin Medispa berkembang dengan majunya... 

Dila suka buat spa kat sini... nanti boleh datang lagi... Terima kasih atas servise yg ditawarkan...

No comments:

Post a Comment