Tuesday, 19 April 2016

Goldenrose Malaysia Cosmetics

Guys... Pernah dengar dengan Goldenrose cosmetics? sekarang ni makin famous tau? Goldenrose cosmetics ni dah jadi favourite make up Dilla sebab make up dia memang best sangat. Bila pakai nampak cantik dan glowing jew muka.... auch... !!!Yes kecantikan dengan wanita memang tak dapat dipisahkan? Make up juga salah satu daripada kecantikan ?Hmm... Masa bloggers day haritu Goldenrose malaysia ada bagi tips make up sekali by Aimanstella .. memang best make up dia... Jap ye... !






Dilla akan share barang-barang Cosmetics by Goldenrose... Hihi  ... sabar yew? Ni Dilla menang lucky draw bernilai RM300.00 macam-macam Dilla dapat haritu kira 1 set make up la... Masa nak pilih barang tu memang rambang mata habis sampai terlebih sudah...Berbaloi uolsss !!! Alhamdulillah rezeki Dilla haritu ... Thank you Golden Rose....





Mascara Goldenrose juga sangat unit tau??? korang nak tahu sebab apa... sebab bila korang apply kat bulu mata , bulu mata serious akan cepat melentik sebab sikat dia sangat unit memang susah nak jumpa... Tak perlu touch up banyak kali tau? memang tahan sampai petang...Tengok yang warna merah tu Dilla beli 2. Sebab mascara dia memang berkualiti...







Ni antara Lipstick Favourite Dilla .Velvet Matte Lipstick currently yang Dilla dah pakai . Lipstick dia memang best senang nak apply ikut bentuk bibir ,tak kesat dan tahan lama juga... Terdapat lebih 30 colour lipstick ni harga pun murah cuma RM25.00... Yang sebelah warna pink tu Lipgloss. Dilla apply lipgloss ni lepas pakai Lipstick Velvet Matte , bibir Dilla pun boleh nampak glowing ,cantik-cantik jew.




Korang tahu tak? dalam proses make up , banyak yang tak tahu fungsi "Make up Primer" Ia memiliki peranan yang sangat penting sebagai langkah awal agar kulit tetap terjaga walaupun make up seharian. Fungsi Primer make up adalah untuk meratakan tone kulit , membantu kulit untuk nampak lebih halus serta mampu untuk membuat foundation lebih tahan lama. Okay , so cara nak pakai make up primer ni adalah sebelum pakai foundation then bagi kering kipas-kipas kat muka tu dulu pastu baru pakai faoundation tau... Dilla dah try make up primer by Goldenrose memang okay sangat muka Dilla nampak glowing gitus ...


Cream Foundation by Golden Rose


Eye Liner Golden Rose

Eyeshadow by Goldenrose


Bloggers wih MUA tengah ambil tips make up


With MUA eimanstella




Selain tu , Kat sana juga ada buffet make up tau? untuk korang test make up. Semua jenis make up disediakan... Free jew cuba laa sampai lebam. Korang boleh la nak feeling2 kat sana . Nak minta tips make up pun boleh...  Dah try mesti nak beli tau sebab Goldenrose memang berkualiti lepastu murah pula...





Awesome kan?
Haaa... korang boleh dapatkan Goldenrose ni di www.goldenrose.com.my.Beli online je, jimat minyak , jimat kos & tenaga.
Lepas tu, Confirm rambang mata dengan make up yang best2 ni? Selakn tu, Harga produk pun murah sesangat. memang harga mampu milik. Sesuai sangat untuk student atau sesiapa yang tengah nak berjimat. Kalau nak melaram sangat nak pergi buffet make up korang boleh pergi ke Sunway Putra Mall Level 4, Lot8 , Jalan Putra Chow kit ,50350 Kuala Lumpur.

Make up by Goldenrose


Heyyyyyy
Dilla nak bagitahu Goldenrose pun ada buat member card tau? 
5% Diskaun !!!
Tapi ada syarat kalau nak jadi member..
Korang kena beli RM100.00 Keatas,
Then, baru boleh join untuk jadi member,
Sekali seumur hidup tak perlu nak renew...
Best kan? 
Apa lagi Jum kita serbu Golden Rose...

Dilla Dah pakai tau kosmetik dia...
Memang best !!!
Serious Dilla memang Dah jatuh Chinta 
Hati berbunga-bunga lepas pakai make up!!!
Auwmmm... (-,-)




Untuk maklumat lanjut sila hubungi Golden rose :
Tel : 03-40501218
Follow Ig : @goldenrosemalaysia
Like FB : Golden Rose Cosmetics Malaysia
Website : www.goldenrose.com.my

Golden Rose Location :
Sunway Putra Mall 
Level 4 Lot 8, Jalan Putra Chow kit , 
50350 Kuala Lumpur.








Read More...