Friday, 8 July 2016

Inai @ Raya 2016

Assalam semua... tinggal berapa hari shja lagi kita dah nak menyambut hari raya aidilfitri ...

So korang dah prepare barang hari raya? Baju raya , kuih raya , semua yg berkaitan dengan raya... Ehh tak lupa juga inai raya tau...

Yeay... first time ni dila buat inai untuk tangan sendiri...dah siap pun... terima kasih kepada sahabat karib Dila , tasha sebab belanje Dila buat Inai raya ... semangat je nak raya ni... design inai ini juga tasha yang pilihkan... dia pulak tu yang request... hehehe...

Inai @ Raya





Inai @ Raya
Shuutttt !!! Secret of Beauty...
Merah mak ngah oi... huarghhh... kalau tngan merah ni agak-agak dapat angpau tak? hehehe....
Gurau... Nampak tak hakak tak sabar nak sambut hari raya dengan tangan merah tahun ni... Bukan nak kawen or tunang ye ... 

Inai @ Raya

Nampak tak awek tu bukan main semangat lagi nak beraya... Belum apa-apa lagi dah berinai dah dia punyalah semangat nak cari design dalam google... Dia sendiri jumpa auntie yang buat inai tu request nak design dalam google... okay lah ... cantik kan design inai tu ala-ala arab....  Tengok kat pergelangan tangan dia tu... Konon-kononnya ingat gelang lah... memang perompak tengok pun macam nak ragut je dia punya acah-acah gelang tangan dia tu... hahaha...

Inai @ Raya

Ehhh... sweet tak kami??? kononnya tengah dating lah ni... terharu sangat ada kawan yang sweet macam ni.... orang selalu ingat aku dengan tasha ni tak kembar atau dari belakang selalu nampak macam couple... ehh tak faham lol !!!

Btw tenkiu my Dear friend sanggup belanja aku buat inai semata-mata nak aku cantik time raya...
Sayang kau... next time aku lanje kau pulak eh....

4 comments:

  1. Kemain... Cntik la... tahan lama ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan? Tahan gak lah... takleh kene air sangat... nak pakai inai ke? Hihihi

      Delete
    2. Cantikkan? Tahan gak lah... takleh kene air sangat... nak pakai inai ke? Hihihi

      Delete
    3. Cantikkan? Tahan gak lah... takleh kene air sangat... nak pakai inai ke? Hihihi

      Delete