Tuesday, 1 November 2016

Join contest Bandoru untuk dapatkan Bag Lv, Macbook & iPad air 2

Assalamualaikum..

Siapa yang tidak mengenali jenama Lv... Lv merupakan bag yang  berjenama yang sangat glamour menjadi kegilaan setiap wanita... Tidak semua yang mampu untuk memiliki Bag Lv kerana harganya yang mahal dengan bag yang berjenama...


Okay sekarang semua orang berpeluang untuk mendapatkan Bag Lv dengan cara korang Join Contest Bandoru... Cepat2 jangan lepaskan peluang ni ok Contest ini dibuka sempena bagi meraikan pembukaan Bandoru Store pada 5 October 2016 pada hari sabtu di Shah Alam...

Haa... Selain Bag Lv korang juga berpeluang untuk memenangi iPad air 2 & Macbook...

Amacam best tak? Jangan jeles tengok antara kawan korang yang memenangi contest ini...Kalau nak menang Jum join contest ni bersama2...

Caranya mudah saja...Iaitu dengan korang buka link ni dan isikan borang tersebut...

http://v.bandoru.com/lp/17482/lp17482?ref_id=a3827661

Dah isi borang tu ? Lepas tu sharing lah dengan bestfriend korang ye... Hihi...

Good luck girl ! Selamat bergaya dengan Bag Lv...

4 comments: