Saturday, 17 December 2016

Berbelanja di Times Square pada hujung minggu

Assalamualaikum!


Selamat berhujung minggu kepada pembaca semua.... Apa aktiviti u guys pada hujung minggu ni? Heee... Mesti lah mood tengah nak bercuti kan tengah hujung tahun ni bersama keluarga tercinta...


Dilla pulak pada hujung minggu ni berjalan di Times Square , KL. Bawa mama jalan-jalan bershooping... Memang bahaya sangat kalau dah nama pun perempuan then mak bertemu dengan anak keluar bershooping bersama haaa abis lah 1 Times Square ni kami pusing...

Nama pun jalan-jalan cuci mata... Okay duit pun tersesat juga lah sikit-sikit kat sini.... Mana taknya baju kat sini banyak gila yang cantik-cantik harga pun murah juga... Macam tak caye harga baju semurah macam ni... Kain nya dilla tengok pun sangat berkualiti dan berbaloi rasanya!


Aip aip... Control sikit... Hehe... Gini lah bila mak dan anak bershooping tak ingat dunia nya ! Tapi end up beli 3 barang je kat sini banyak menghabiskan masa dengan cuci mata...urm... Sekali sekala nak chill macam ni! Hehe...

Macam mama boleh tersesat kat sini eh?
Mama kata pagi tadi " Esok mama ada event dengan Celcom, baju apa yang cantik mama pakai ? Mama dah lama tak shooping". Lalu dengan pantasnya aku terus ajak mama berjalan... Mama pun suka tau ! Haha... Sebab kebiasaannya pada hujung minggu macam ni aku lebih suka meluangkan masa dirumah...

Bila sampai je kat Times Square masing-masing macam tak sedarkan diri sebab banyak baju cantik & murah... If usha kat online harga smua rm30 keatas bhai... Belum kira postage lagi... Berbanding kat sini memang harga murah gila... Paling murah Dilla jumpa ada yang berharga RM15... Bukan bundle ok! Haaa nak ajak Dilla shooping tak? I on je... Cewah... :)


Harini kami naik public transport naik keretapi... Huhuhu... Dah lama juga tak naik Lrt ni... Rupanya banyak juga perubahan KL ni... Haaa nampak tak sebenarnya dah lama tak berjalan... Iyelah sape nak bawak orang takde Boy Friend ni... Hehe... Ok itu saja dari saya... Orang harap mama happy... Dah lama sangat tak berjalan macam ni...
Love you...



1 comment:

  1. wahhh bestnya shopping :D
    senang bila nak jalan sebab banyak transport awam macam nie kan.

    ReplyDelete