Friday, 13 January 2017

Memorable Photography Services


Memorable Photographer Services


Assalamualaikum...

Bila scrool-scrool balik gambar masa photoshoot haritu macam rindu je nak shoot lagi... Hujung bulan Dila & rakan blogger photoshoot sempna sambutan anniversarry BroFramestone & Kak iera... 

Gambar hasil daripada Memorable  memang cantik dan clear sekali... Walaupun masa photoshoot keadaan tak berapa sihat muka pucat dan lesu tapi hasil edit daripada Memorable photography Service sangat memuaskan.

Memorable Photographer Services

Untuk pengetahuan semua Memorable Photography Services menyediakan service fotorafi dan perkhidmatan make up untuk perkahwinan, pertunangan , Pre-Wedding, New Born, Foto korporat, Potret keluarga , Produk Photoshoot dan muslimah Potrait... Banyakkan servise yang menarik ?

Memorable Photographer Services


Masa tu Dila jadi Bridemaid Bro & Kak Iera... Nak tahu mana Dila dapat baju Bridemain Nanti Dila akan ceritakan ye...

Memorable Photographer Services

See... Hasil dari Memorable Service edit memang cantik siap terbang-terbang pulak bro tu... Haa kitorang ikutkan je bro nak g mana time tu ratu sehari kan... 

Memorable Photographer Services

Yang ni pulak macam orang tengah drive... Nak bawak Kak Iera kemana tu? Alahai pengantin lama ni over tau... Takpe lah janji gambar cantik dan unik sangat... Tak jemu mata memandang...




Allright semua... Asyik baca entry je nah Dila share sikit video daripada Memorable Photography Service... Hasil edit yang sangat best dan menarik... Dila tengok video ni macam tenang je... ala-ala mat salleh punya video...

Dah tengok video ni? Okay nak sambung bercerita lagi boleh kan? hehe

Memorable Photographer Services


Walla Bro ada body guard laa... Btw sebelah bro tu adalah jejaka idaman malaya sape tak kenal Rafzan aka Momi & Iskandar kan? Masa tu dorang jadi bridemaid lelaki...

Memorable Photographer Services


Cak ... Pengantin lama dah ada anak dua orang baby yang comel.. Anak pun ikutkan je Mommy & Daddy dorang  kahwin lagi...

Memorable Photographer Services

Second time Dila jadi Bride Maid. Yang ni secara official jadi Bridemaid sebab dapat baju sponsor daripada The Cosry dan siap ada phootoshoot bagai... Asyik jadi Bridemaid orang nanti turn Dila ada yang nak jadi Bridemaid tak? Eh eh tiba-tiba pulak... Calon pun tak ada lagi lol ! Bukan jual mahal tapi tunggu masanya akan tiba... hehe muda lagi chill je dulu...

Memorable Photographer Services

Siapa tak kenal Cik Iena (www.ienaeliena.com) kita... Kakak princess kita ni sentiasa nampak muda dan cantik je... Btw terima kasih kak iena sebab banyak menjayakan kita punya majlis pada akhir tahun... Masa dalam perancangan aktiviti kitorang ni macam-macam masalah berlaku... Itu ini kalah dugaan orang nak kawen rasanya... Belum yang real lagi kan? Alhamdulillah end up planning kita ni berjalan dengan lancar...

Memorable Photographer Services

Yang ni pula yaya ( www.yayacendana.com) lepas ni turn yaya pula untuk melangsungkan perkahwinannya... Tapi date tak pasti bila yang pasti pada tahun ni...kalau nak tahu kena tanya Tuan badan sendiri tau.?Ehhe... Hope majlis yaya nanti berjalan dengan lancar hendaknya... Adakah nak kene jadi Bridemaid lagi? Hehehe

Memorable Photographer Services

Time photoshhot rasa macam special sikit sebab ada twins Ally & Erin...  

Memorable Photographer Services

Memorable Photographer Services

Tengok si Momi (www.rafzantomomi.com)bukan main lagi yer dengan bunga dia tu... Pozing maut uols... Okay jangan sampai #langgarpintu yer momi ...

Memorable Photographer Services

Amboi is bunga tu untuk sape ? Caption bukan main lagikan... Ahaha... Btw terima kasih korang sebab ambil Dila kat Ampang tengah malam-malam buta... Yelaa budak tak berapa sihat malam tu... Tq sebab ambil berat pasal dila dengan macam-macam masalah lagi nak hadap... 

Kalau korang takde time tu tak tahu lah nak citer kat sape... Makin nak dekat hari kejadian makin banyak pula masalah yang datang time tu kan... 

Okay lah just nak bagitahu yang gambar kat atas ni semua yang terlibat pada masa kejadian haritu... Now Dila nak kongsikan contoh gambar yang lain by MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES



Gambar tersebut adalah semasa event openning Bandoru store yang dihadiri oleh artis iaitu Amy search...






A photo posted by Memorable Photography Services (@faeezezuan) on




 Rasa teruja tak dengan MEMORABLE PHOTOGRAPHY SERVICES ? Kretif betul fotografer ni... Nak tahu tak masa photoshoot haritu siap belanja kitorang makan petang lagi tu sebab muka masing-masing muka kelaparan... Dah lah ambil gambar kitorang pastu belanja makan lagi... Best betul dorang ni... Servis lain pun terbaik sebab sabar je tengok karenah masing-masing... hihi

So kepada pembaca semua Dila harap entry Dila sangat bermanfaat kepada korang yang tengah mencari fotografer yang yang terbaik dan profesional...

Untuk maklumat lanjut jangan lupa follow 

Facebook | Instagram : Memorable Photographer Services

Bye...

No comments:

Post a Comment