Wednesday, 11 January 2017

Sambutan ulang tahun yang ke-22 oleh rakan blogger




Assalamualaikum...

Firstly Dila taktahu nak cakap apa... memang terharu sangat bila korang buat surprise wau serious Unexpected beb! alahai patut lah rasa lain macam haritu... Bukan apa... mula-mula kita plan nak g makan dengan g karoke je dekat Alamanda, Putrajaya... End up bende yang paling tak dijangka-jangka terjadi... Terima kasih semua! sayang kat korang sangat...


Sambutan harijadi ni surprise buat Dila, rafzan tomomi dan deqnoor(Adik kak iena) hehe... patut lah semua lambat ye... orang sampai jam 6 petang tapi tunggu yang lain dah nak jam 9 baru sampai naseb lah momi ni sekepala dengan Dila sempat lah kita nak bergosip kan momi... Dorang kata karoke kat belah air pancut.So Dila dengan momi lepak kat air pancut sambil ambil gambar time tu hari tengah maghrib... hahaha yang paling best tetiba si Is call dia tanya Dila dengan momi kat mana... Dila cakap  lah kat belah air pancut masa tu jugak kak iena suruh Dila dengan momi masuk dalam lepak kat food court. Kata nya tak elok tengah maghrib lepak kat luar... Ehh hari lain boleh je kenapa time tu tak boleh ye? hahaha... jadi adik-adik ni pun ikutkan aje lah... hahaha...
Duet lagu Ombak Rindu bersama Momi
Dah jam 9 kat karoke tu Dila & Momi berombak rindu tau... hahaha... layan jugak eh momi lagu ombak rindu sebab tak tahu nak amek lagu apa.... so kita pilih lagu tu je... Dah 10 minit kak iena keluar dengan is bawak ingat nak g ber selfie kat luar tu ingat boring dengar kitorang ni nyanyi ke apa...


Masuk-masuk terpacak balloon dengan kek weh... wahhh tak terkata rasanya masa tu...mata masuk cili tahu? Terima kasih Kak iena, Iskandar, Kak Zati & Abang Afzal... Tak lupa juga dekat BroFramestone kerana sponsor nak buat surprise ni... Mudah-mudahan murah rezeki korang semua....
Amin....


Terima kasih kak Iena susah-susah akak arrange nak celebrate kitorang... Momi dah kenapa kat belakang tu? 

Eh eh si Momi dengan is ni dah kenapa? siap suap-suap bagai...
Piwwit abg Afzal & Kak Zati




Btw masa kami sibuk berselfie kat air pancutkan team Busking Aurora wish birthday kami...Weh masa ni memang best gila... Siap boleh request lagu lagi... Sporting sangat team busking Aurora... kalau korang pergi Alamanda lepak kat belah air pancut boleh layan jiwa dengar dorang nyanyi... thank you semua harap kita boleh berjumpa Team busking Aurora ni lagi... hihihi...
Bersama team Aurora masa ni kami request lagu... 




No comments:

Post a Comment