Lifestyle, Beauty, Fashion & Food Blogger

Sunday, 12 March 2017

Beli hadiah hanya di Lazada

 Disebabkan dengan kekangan masa bekerja Dila memang takde masa untuk keluar nak cari hadiah untuk pengantin yang tak lama akan berlangsung pada sabtu ni... Jadi dila lebih preffer untuk belanja di shooping online Lazada... Kerana mudah, jimat masa, jimat minyak ... Heee...

Ada banyak barang di Lazada korang boleh pilih je then add to chart... Hehehe... Tapi kan mesti lah kita nak bagi gift kalau boleh biar lah nampak eksklusif dan menarik...

Dah tu dila memilih untuk mengambil Perfume daripada brand Chanel... Siap ada box dia lagi jadi mudah untuk Dila balut...





Tadaaaa~~~ nah cantikkan? Korang tak semestinya nak bagi kat pengantin je macam ni... Nak bagi untuk orang tersayang pun boleh tau...Banyak lagi hadiah-hadiah menarik dari chanel antaranya macam make up, perfume... ada lagi lah... Tapi Dila tertarik dengan set ni...Harga pun murah je hanya RM79.90 sekarang tengah ada sales 60% harga sebelum RM199.90 ... haaa gila-gila kan dia punya sales....

Ni Dila share link kalau nak beli click je link ni ok :) http://bit.ly/2nd7WSu ...

Selamat bershooping !

No comments:

Post a Comment