Saturday, 18 March 2017

Lazada birthday contest Blogger




Siapa yang tak kenal laman web shooping Lazada... Dilla memang suka kalau shooping online ni sebab dapat jimatkan masa, kos dan tenaga untuk kitaberbanding berbelanja di shopping Mall... Kalau dah buka laman web Lazada memang abis juga lah 2 ke 3 jam mengadap pc end up nak beli 1 barang jadi lah 2 ke 3 barang... 

Memang semenjak dua menjak ni Dila memang rajin shooping online di Lazada sebab sales dia tengah gila-gila murah. Baru-baru ni juga Dila ada beli hadiah untuk cousin Dila yang tak lama lagi akan melangsungkan perkahwinannya. Disebabkan kekangan masa untuk keluar Dila lebih suka untuk berbelanja online tahu-tahu dah sampai kat depan rumah... Pada masa yang sama kawan Dila juga tumpang order nak beli telefon Redmi 4a.. Kita tolong promote sekali... hihihi


Kebetulan pula masa last week Dila ada pergi event Affiliate program & Celebrate birthday Lazada yang ke 5 tahun dorang ada mention mengadakan contest Lazada Birthday dengan blogger so dila amek peluang ni untuk join sekali... 

Buat semua rakan blogger juga boleh kalau nak join contest ni... Last date contest sampai 23 March 2017. Ada banyak masa lagi nak join...Boleh klik Lazada Birthday Blogger Contest untuk maklumat lebih lanjut.

Antara 3 produk yang terlaris di Lazada dan dila juga antara pembeli yang tegar di Lazada...


Kebiasaannya Dila akan cari hadiah untuk wedding ,Birthday , Gift mesti akan cari kat Lazada... Memang wajib beli kat Lazada sebab banyak hadiah yang menarik ... Antaranya Dila akan beli barang make up seperti brand chanel ... Dila suka sebab siap ada box , barang pun berjenama dan harga sangat berbaloi...


Telefon pintar Redmi 4a juga antara satu produk bila Dila promote mesti ada org tanya... Dila suka telefon Redmi beli kat Lazada... Memang murah dan original... Telefon yang lain seperti telefon lenovo , samsung pun ada...



Untuk kamera juga antara barang yang laku dan banyak pilihan yang ada kat Lazada...

Yesss... antara shooping online Dila memang paling suka belanja kat Lazada sebab kat Lazada memang banyak pilihan yang boleh pilih... Dari segi harga juga di Lazada antara harga yang termurah dan memang berbaloi... Paling best selalu dapat voucher dari Lazada tau... Service juga memang terbaik sangat memuaskan hati...

Cuma satu je Dila rasa Lazada patut cepatkan lagi untuk service penghantaran... Servis yang lain semua ok ...

Akhir sekali... Dila nak beri ucapan untuk Lazada Malaysia. Happy Birthday yang ke 5 Lazada... Hope terus menjadi laman web shooping online dan terus menawarkan servis yang terbaik...

Terima kasih juga nak ucapkan kerana selalu memudahkan pelanggan berpuas hati... Yang paling best terima kasih kerana atas kejutan kerana Dila juga antara pembeli tegar di Lazada Malaysia... Bila barang sampai tu rasa macam dapat serprise... Hihihi...

So , yaaa korang apa tunggu lagi , jangan lepaskan peluang berbelanja di Lazada Malaysia ya... Sempena birthday Lazada yang ke 5 ni terdapat banyak sales tau... Btw selamat bershooping... Berbelanja lah dengan cermat... :)

How to join– Lazada Birthday Blogger Contest


1.Contestbruns from 1st March until 23 March 2017

2.Each contestant (blogger) has to write a post until 23 March 2017 (11.59pm)

a.What do you love about Lazada Malaysia?
b.Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favourite products)
c.How do younthink Lazada Malaysia can improve?
d.What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

3. The Article must contain screenshoots for the three products mentioned in point 2 b (the "Top Product Pick" post).

4.Contestants are required to submit the link to their post vis e-mail to contest@lazada.com.my with the subject tittled : Lazada Birthday Blogger Contest

5. Contestants are welcomed to post the article in any language.

6.Winners will be selected at random.

5 comments:

  1. dielaaaaa zaza idam tgk set makeup with box tu.. aumm sejak dah reti makeup sikit ni mcm2 makeup nk beli haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi... Nnti beli lah dear... Kat Lazada murah tau harga dia... Kene pandai cari je...

      Delete
  2. Goodluck ye dalam contest ni ... harap ramai yang sudi join supaya wang hadiah leh meningkat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sifu abang hasrul hassan... ;)

      Delete
  3. Syok juga kalau dpt portable aircond mcm tu. Btw good luck!

    ReplyDelete