Tuesday, 4 April 2017

Cuba benda baru


Gambar sekadar hiasan je
Semasa bos Dila berpantang banyak urusan yang perlu dila selesaikan pergi sana sini... Drive sendiri setiap pergi & balik kerja... ok tapi ni lah pengalaman yang membuatkan Dila lebih matang untuk belajar macam mana nak jumpa orang...Komunikasi dengan orang , rasa lebih yakin dengan diri sendiri bukan senang nak dapat pengalaman macam ni...

Hmm... one day pasti aku akan rindu dengan situasi macam ni dan sampai bila-bila... dengan umur dila baru je 22 tahun ni macam-macam pengalaman & bende baru nak kene cuba kan... aku harap aku jumpa dengan orang yang  hebat-hebat macam bos aku sekarang... malah yang sayang kan aku dan boleh bimbing aku untuk buat sesuatu perkara... Yaaa i will this moment.. aku sangat happy kerja ditempat sekarang... memang banyak benda aku buat salah masa buat kerja... tapi tak kisah lah dah kata learning process tak perlu nak sentap-sentap... sentap pun sekejap dah kata salah sendiri kan... ok good job buat diri sendiri... lalala... 

Aku nak memang teringin nak cuba benda-benda baru,,, apapun terima kasih buat mama ayah, bos aku dan team-team kat office selalu sangat support dan bagi peluang kat aku lagi-lagi bos aku... baik hati sangat selalu sangat nak yakinkan aku buat2 benda baru... yaaa belum cuba belum tahu kan... 

1 comment:

  1. masa muda memang banyak juga cubaan nak cuba benda baru. thrill gitu

    ReplyDelete