Friday, 7 April 2017

Design by Syida ucu | Dillaleez berwajah baru

Assalamualaikum & Hallo....

Haaa nampak tak Dillaleez dah berwajah baru glitters2 merah gitew! Now dilla nak cerita serba sikit kenapa Dillaleez simple je... Dilla is my name & Leez is my mother name digabungkan jadi lah dillaleez.com Ni blog kedua Dilla blog lama tak pakai lagi... Pernah ada org bukak gmail dilla 2 minggu tak boleh nak log in (sob2)... So dila cool down dulu untuk blogging then Dila start buat yang baru...

Ok i like this design by shedaucu.com terima kasih syida buat design cantik2 meletop.Syida juga create blog ni dari a-z untuk Dila.... Korang kalau nak buat design boleh tempah kat shedaucu.com ok boleh usha2 kat blog dia sebab banyak koleksi2 design dari syida... Wauuu tiptop betul design dia... I like it...

Haaa tu dia glitters2 tu blog i lah... Dila lebih preffer design yang simple-simple janji senang orang nak bukak blog dila & baca....




Lepas ni in shaAllah dila akan share banyak benda lagi...  Oh ya korang dah follow ig Dilla? Kalau nak follow boleh terus click je kat tepi blog dilla tu je ok semua dah tersedia syida buat... So nanti dila akan follow balik ok...

Yang ni untuk fan page
Haaa jangan tak kenal siapa empunya blog tau? Tu saya punya belog lah...


Ni pulak watermark dila... Wauuu merah mak ngah gitew....  Btw thank you syida dila sangat berpuas hati dengan design...Service syida pun ok korang boleh buat tempahan laju2 ok...

Syida juga ada sediakan pakej... Korang boleh pilih mana korang nak siap ada buat domain sekali ... Dilla minta syida buatkan semua untuk dila... Dari domain sampai ke design...

Ehemz.... Nanti kita sambung lagi ok...

Thank you so much daun keladi nanti kita jumpa lagi...

Terima kasih kerana membaca blog saya...

Dila buat blog ni sebagai hobi & rutin dila dimana dila akan share kpd kesayangan dila semua...

Selamat berhujung minggu....

Ikhlas dari saya... :)

-Dillaleez.com-

1 comment:

  1. yang penting imej glamour tu tak boleh tinggal, hehe

    ReplyDelete