Sunday, 9 April 2017

Butik Hilo, My Town Shooping mall menjadi tempat pilihan untuk shooping


Butik Hilo,My Town Shopping Mall menjadi tempat pilihan untuk shooping.
Assalamualaikum & Hallo... Kak nonn semua buat apa hujung minggu ni? Haaa jangan tanya Dila buat apa pada weekend ni gambar pun dah berbicara... Hihihi... Korang dah usha2 belum shoooping mall yang baru bukak di My Town Cheras?

Haaa actually masa last week Dila pergi my town saje nak berjalan sebab shooping mall tu baru bukak... Memang kat sini terdapat banyak kedai yang menarik perhatian tapi relek dulu jangan ikutkan hati... Cehhh konon lah kan...masa jalan-jalan akhirnya dila tewas juga sebab tengok satu kedai butik ni memang tarik perhatian Dila & kawan Dila untuk masuk... Memang masa lalu kat depan tu pun woww... Cantik-cantik koleksi bajunya... Dila expect semua harga rm100 keatas sebab kualiti kainnya yang bagus, memang style hipster-hipster lah senang cakap... Nak tahu tak terkejut Dila baju yang dila rasa rm100 tu kat sana hanya Rm50.++ je dengan ada Disk lagi 10%... Haaa apa lagi amek lah sehelai kan...

Memang Dila kata harga murah sangat lah... Baru-baru ni dila pergi lagi kekedai tu lagi sebab nak beli baju kerja... Haa memang rambang mata lah citer dia... Actually dah lama sangat tak shooping baju kerja Dila rasa better beli kat sini memang banyak pilihan yang ada...


Pendapat Dila buat korang yang masih bekerja nak dapatkan baju kerja boleh ke Butik Hilo sebab butik ni banyak koleksi baju terkini yang ada... Kalau korang masuk kedai ni mesti suka pasti akan borong 3-5 helai baju sebab i ols pun dah terjebak... 


Mengancam koleksi-koleksi yang ada kat di Butik Hilo ni... Sebab first impression Dila masuk kedai ni pun amat teruja macam nak belanja beli semua je baju kat sini kalau diikutkan hati ...


Di Butik Hilo ni terdapat juga koleksi baju muslimah... Jadi boleh dapatkan disini juga kalau nak cari baju muslimah... Memang cantik dan bergaya...


Terdapat pelbagai fesyen disini... Tak rugi kalau korang dapatkannya... Dengan fesyen mengikut trending terkini... Haa macam-macam lah... Nak cari baju pergi event ke atau baju kerja or nak hang out dengan kawan-kawan sesuai dapatkan disini...


Kenapa menjadi pilihan untuk berbelanja di Butik Hilo?

1. Harga yang berpatutan
2. Kain yang berkualiti tinggi setanding dengan butik-butik mahal... Korang tak percaya boleh tengok sendiri ok...
3. Dah lah murah siao ada Diskaun lagi.
4. Memang puas membeli belah disini...
5.Banyak pilihan baju yang ada
6. Rekaan yang setanding dengan butik-butik mahal.
7.Terdapat koleksi yang cantik-cantik


Untuk information semua... Harga-harga dibutik ni antara Rm29 ke Rm130 macam tu...


Nampak tu muka happy selepas shooping... Ok ni beli untuk keperluan je bukan ikutkan hati... Kalau ikutkan hati memang dah banyak belanja... Hihihi


Jangan lupa singgah ke butik Hilo ya semua.... Selamat bershooping...

Untuk maklumat lanjut :

Nama Butik : Hilo Concept PLT

Alamat kedai | L2-057,Level 2, MyTown Shopping Centre, Jalan Cochrane 55100 Kuala Lumpur.

Tel | 03 9202 8633

Selamat bershooping & terima kasih kerana sudi membaca blog saya www.dillaleez.com

6 comments:

  1. diela...baju yg coklat kuning2 patung pakai tu lawoooo..kalau sluar dia panjang skit cntik dah..

    p/s : amboiiiii shoping.. tunggu zaza dtg Kl nk shopping jgk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay kalau turun kl nanti jangan lupa roger... hihihi

      Delete
  2. wah, dilla pun shopping juga eh? hehe

    ReplyDelete
  3. Melayan mata la kalau tak berduit jika shopping sini .. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul... Kalau tak da duit taknak pergi sini ... Hahaga

      Delete