Wednesday, 26 April 2017

Lipstick Zarrab'joy terdapat 7 warna mengikut hari




Lipstick Zarrab'joy  terdapat 7 warna mengikut hari.
Assalamualaikum dan hello semua... Kali ni Dilla rasa macam excited tentang lipstick mengikut warna setiap hari... Haaa takkan lah hari-hari nak pakai lipstick warna yang sama sebagai wanita Dila memang suka kumpul koleksi warna-warna lipstick macam-macam warna lagi... Ok kalini ZARRA Sinar Puteri telah memperkenalkan rangkaian kosmetik warna di bawah sub-brand, ZarraB'Joy Cosmetics iaitu Matte Lipstick sebagai produk pertamanya yang berkonsepkan pemakaian lipstick mengikut hari Isnin sehingga Ahad.

MATTE LIPSTICK ZARRAB’JOY COSMETICS. Assalamualaikum & hello... ZARRA Sinar Puteri hari ini memperkenalkan rangkaian kosmetik warna di bawah sub-brand, ZarraB'JoyCosmetics iaitu Matte Lipstick sebagai produk pertamanya.... Haa menarik betul nak update pasal Matte Lipstick ni sebab terdapat 7 warna yang berkongsepkan pemakaian hari Isnin sampai hari Ahad... Memang patut buat macam ni jadi kita tak perlu nak fikir hari ni nak pakai lipstick warna apa? tak kan nak pakai lipstick warna sama je setiap hari? macam ni lah kalau dah perempuan ye... termasuk Dila selalu macam ni... Jadi sekarang ni korang tak perlu risau lagi dengan kewujudan Matte Lipstick ZarraB'Joy dapat nak selesaikan masalah kita untuk pakai warna apa yang sesuai mengikut hari matching dengan warna Lipstick.

Ok masa majlis pelancaran  Lipstick ZarraB'Joy Cosmetics hari tu berkenalan dengan pengasas iaitu Datin Zamzarina Zambri siapa yang tak kenal beliau yang merupakan pengacara TV1 RTM rancangan Apa Kata Wanita. Beliau tetap dengan pendirian bagi menghasilkan produk berkualiti tinggi yang setaraf dengan jenama Antarabangsa tetapi pada harga yang mampu dimiliki. Matte Lipstick ZarraB’Joy dihasilkan daripada bahan utama seperti Shea Butter, Argan Oil & Vitamin E. Prinsip yang dipegang iaitu “Biar Cantik Yang Sihat” masih diterapkan dalam penghasilan Matte LipstickZarraB’Joy...

Antara Kelebihan Matte Lipstick ZarraB'Joy 
  • Halal
  • Lulis KKM
  • Mesra Wuduk
  • Tidak mengeringkan bibir
  • Mengandungi Vitamin E, Srgan Oils dan Shea butter
  • Tanpa bahan kimia
  • Tidak berminyak
  • Warna-warna menawan dan trend masa kini.
  • Warna tak mudah luntur 
  • Tidak melekik
  • Berkualiti setanding dengan jenama antarabangsa
  • 100% milik bumiputra
  • Harga mampu milik

Haaa. Yang bestnya terdapat Konsep warna pengikut aura 7 hari. Terdapat 7 kod warna berkonsepkan hari Isnin hingga Ahad korang boleh pakai Lipstick Zarra B'Joy mengikut hari dengan warna yang sesuai mengikut aura hari dan bersesuaian warna ...
     Isnin ~ ZESTY ROSE
·         Selasa ~ ZENIA DAISY
·         Rabu ~ ZAZZY VERBENA
·         Khamis ~ ZAFTIG CARNATION
·         Jumaat ~ ZEALOUS DAHLIA
·         Sabtu ~ ZONAL PEONY
·         Ahad ~ ZAPPY THERAPY


Guys... Memang dila tak nafikan Lipstick ZarraB'Joy Antara lipstick yang mampu milim ok... Cepat2 dapatkan 7 koleksi lipstick mengikut hari dengan harga murah hanya Rm47.00 sahaja... Jimat pun jimat dah lah tahan lama pulak tu... 


PELUANG BISNES

Selepas pelancarannya, syarikat Harmony Mall Sdn. Bhd. akan merangka beberapa pakej ejen dan dropship bagi memberi peluang kepada masyarakat bisnes yang ingin menjana pendapatan bersama  mengedar Matte Lipsticks ZarraB’Joy secara online & juga offline.
Matte Lipstick ZarraB'Joy boleh dibeli melalui online shop www.harmonymall.com.my atau melalui whatsapp ke 019-344 7788 / 012-622 9970.                       

Untuk sebarang info dan pertanyaan boleh hubungi talian Bebas Tol: 1-300-22-7622, 019-344 7788 (Reena), 012-408 2744 (Dr Asiah) atau email harmony.myinfo@gmail.com


2 comments:

  1. best la boleh pakai setiap hari dgn warna berbeza2 :D

    ReplyDelete
  2. Lipstiknya Bagus sekali sist.. Jadi ingin lah.. Xixi

    ReplyDelete