Thursday, 6 April 2017

Temubual Wan Nong Muzafar bersama media



Harini aku ikut bersama 2 lady boss aku ni kak Sha & kak leny adam bagi temubual bersama Wan Nong Muzafar & Media Kosmo...  Wan Nong Muzafar adalah konsultansi untuk membangunkan usahawan dan 16 tahun dalam bidang ni...

Ok untung nya dapat berjumpa beliau orangnya sempoi je... Nanti akan cerita juga mengenai latar belakang dengan lebih details...

Eh eh dengar cerita beliau akan gathering bersama blogger... Tak lupa Dila nak jemput rakan blogger yang disayangi... Hihihi macam tak biasa lak... Save the date ok guys....

Bersama 2 lady boss kak sha & kak leny yg selalu menjadi idola i



Sesi temubual bersama media




Untuk maklumat semua, Wan Nong Muzafar sudah mengeluarkan koleksi bacaan buat usahawan... Korang boleh dapat kan laju2 ye di kedai-kedai buku... Terdapat 3 jenis





Jika ada yang masih baru  lagi dalam bidang keusahawanan korang boleh datang ke seminar beliau dan dapatkan khidmat nasihat beliau k... amek aura-aura positif...

Okay guys... jangan lupa nanti save the date bersama Wan Nong Muzafar bersama blogger... Nanti yang berminat dan ada baca entry Dila boleh komen cakap berminat or boleh direct PM Dila ok...

Nanti Dilla akan bagi details mengenai event...

Selamat membaca...

IloveMyJob





3 comments:

  1. seronoknya kerja macam dila.. tak sabar nak grad ni huhu anyway cantik sangat design blog dila.. red lover eh hehe

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ini rezeki dear... Kan baru harini siap design dari syida ... Yaaa love lover too... Hihihi...

    ReplyDelete