Saturday, 8 April 2017

VEET SENSETIVE TOUCH ELECTRIC TRIMMER



Veet Sensetive Touch Electric Trimmer.Assalamualaikum & Hallo... Ramai wanita yang mengalami masalah rambut-rambut halus ditempat yang tak diingini... Memang malu kalau kita ada masalah tersebut... Contohnya korang ada masalah bulu dibahagian atas bibir atau kening yang lebat... haa lagi-lagi di bahagian atas bibir tu kadang-kadang ada orang cakap kita ada masalah lebih hormon dan ada misai... oh nooo ni memang memalukan...

So sekarang dengan terdapat kelengkapan Veet Touch Electric Trimmer boleh menyelesaikan masalah menghilangkan bulu-bulu halus... haa Dila sendiri berpeluang untuk guna Veet Touch Electric Trimmer memang selamat digunakan dan sikit pun tak cederakan kulit...malah semasa menggunakan memang semua bulu-bulu halus tanggal dengan serta merta...


Dila suka dengan warna pink ia melambangkan kesucian dan kelembutan buat wanita sesuai dipakai khas buat wanita selain tu boleh juga untuk guna menanggalkan rambut halus di bahagian ketiak & line bikinni... Buat masa sekarang ni adalah suatu keperluan untuk menjaga keperibadian kita sebagai wanita dewasa...


Jadi dengan menggunakan Veet Touch Electric Trimmer korang tak perlu lagi nak bercukur-cukur ia tidak elok buat kulit kita kerana dapat mencederakan kulit malah bila bulu akan tumbuh lebih lebat lagi ...



VEET SENSETIVE TOUCH ELECTRIC Trimmer terdapat dengan aksesori yang sangat lengkap iaitu :

Untuk Bahagian muka :
- 2-sided trimming head - 12mm dan 6 mm untuk membentuk bulu kening.
-2mm dan sikat disambung mengikut kepanjangan rambut.
- Mempunyai styler cap

Aksesori bahagian anggota badan :
-Trimming head 20mm.
-Sikat yang disambungkan mengikut kepanjangan rambut

Aksesori lain :
-Pembersih berus
-Bag kecil untuk travel & Kalis air
-Bateri

Kelengkapan aksesori ia sangat mudah untuk digunakan dan dibawa kemana saja... Dengan bag yang sangat cute sangat sesuai dengan jiwa dila ni...hihihi....

Mana nak dapatkan Veet Sensetive Touch ni korang boleh dapatkan dimana-mana farmasi yang berdekatan dengan korang seperti di Guardian...

Kalau nak muda boleh dapatkan di Lazada.com boleh klik pada link ni http://bit.ly/2nPLmLL .. Beli online lagi mudah dan dapat jimatkan masa korang ..hihihi

Thank you beautiful...

From
-www.dillaleez.com-

3 comments:

  1. menarik. tgk rmai blogger duk review pasal ni

    ReplyDelete
  2. bagus jgl diela ada benda ni

    senang sikit

    ReplyDelete
  3. Teringin nak memiliki veet ni.. tapi harga boleh tahan, tunggu ada rezeki lebih

    ReplyDelete