Tuesday, 23 May 2017

Asam pedas Hipster


Hipster tak hipster... Haaa jangan main-main ye biasa korang makan asam pedas kat warung or Restoran kan? Yang best tadi Dila masuk Kafe Asam Pedas yang berkonsepkan hipster... Kedai tu di bersebelahan Tesco Ampang , kat sebelah Kk Home Deco... Dila saje nak try makan kat sini... Masakan dia memang best Asam pedas dia...


Ok aku begitu teruja bila masuk tadi... dengan suasana santai chill ok makan kat sini... 







Happy Tummy ok...

2 comments:

  1. memang nampak dila happy tummy tu, huhu

    http://www.neezalife.com/2017/05/seorang-wanita-kena-amalkan-harum-malam.html
    http://www.neezalife.com/2017/05/jom-iftar-di-restoran-nelayan-gombak.html

    ReplyDelete
  2. Menarik kedai makan ni. Hipster tapi menyajikan menu tradisional.
    Janji Kita

    ReplyDelete