Wednesday, 10 May 2017

Koleksi Blazer eksklusif di ZALORA

Assalamualaikum & Hallo semua.... Blazer eksklusif di Zalora. Bila dah bekerja Dila lebih gemar untuk memakai Blazer semasa waktu bekerja... Dengan memakai Blazer lebih mudah untuk padankan dengan pakaian apa yang kita pakai. Jadi Dila nak share kepada wanita-wanita yang berkerjaya diluar sana Blazer yang eksklusif dan bergaya dengan hanya dapatkan di Zalora...

Seperti yang kita tahu laman web Zalora merupakan pusat penjualan online yang popular dengan jualan baju daripada designer-designer yang terkenal... 


Dila cadangkan kalau nak beli baju kurung ke baju kerja ke usha-usha kat laman web Zalora sebab di Zalora selalu buat promo... pasti korang rambang mata ... Sebelum ni juga Dila juga antara pembeli baju kurung di laman web Zalora Dila suka dengan kualitinya walaupun harga tinggi tapi memang sangat memuaskan dan berbaloi...


Tapi kali ni Dila nak usha-usha Blazer di laman web Zalora pulak sebab memang cantik, nampak bergaya dan eksklusif tak rugi kalau nak laburkan duit untuk pergi kerja untuk rasa lebih confident bila berjumpa orang... Sebagai personal assistant kepada bos penampilan dan gaya sangat penting. Pemakaian Blazer juga menunjukkan profesionalisme seseorang... 

Antara koleksi Blazer eksklusif di Zalora dan wajib ada di almari korang adalah.... hmmm jangan cakap hakak tak payung ok....

Lets cuci mata :)




1. Blazer Hitam

Haa antara warna yang wajib ada sebagai koleksi almari kita adalah hitam... Warna hitam sangat sesuai dipadankan dengan pemakaian kita ketika itu... Selain tu warna hitam juga adalah warna rasmi. Kepada yang mengenakan Blazer hitam pasti kelihatan bergaya ...



2. Blazer Putih

Sangat elegan dan nampak manis je yang warna putih ni... Simple is the best right ? Blazer putih membantu memberikan anda pandangan yang lebih digilap sementara masih mengekalkan daya tarikan feminin. Blazer putih  hanya dipadankan dengan jeans untuk kelihatan kasual di pejabat...





3. Blazer Bercetak

Buat korang yang selalu buat marketing atau sering buat kerja diluar Dila lebih sarankan untuk korang bermain dengan warna. Boleh mengenakan Blazer bercetak kerana ia akan memberi korang berkeyakinan semasa jumpa orang dan memainkan peranan bagi merangsang mood ketika bekerja... Pasti nampak begitu elegan...

Haaa cantikkan semuia koleksi Blazer eksklusif yang ada di Zalora ni... Dila sangat sarankan untuk korang semua shooping kat Zalora memang berbaloi dan kainnya juga sangat berkualiti... Memang tak rugi... Nanti boleh Klik pada Link ni ok Laman Web Zalora ... Ada banyak lagi yang cantik-cantik...


Tekan Link di bawah ni untuk tengok koleksi Blazer di ZALORA


Untuk maklumat lanjut boleh :-

Website : www.zalora.com.my

Instagram : @zaloramy


Thank You...


4 comments: