Tuesday, 23 May 2017

Majlis Sepetang Bersama Blogger 2017


Assalamualaikum & Hai semua... Awal Dilla sampai SBB tahun 2017... Sepetang Bersama Blogger dianjurkan oleh Denaihati Network... Tahun ni merupakan tahun kedua Dilla join Sepetang Bersama Blogger... Masa tahun 2016 Dila pergi pun Blogger ienaeliena yang ajak dila dan dia juga memperkenalkan tentang SBB...

Di Sepetang Bersama Blogger merupakan satu majlis dimana semua blogger akan dikumpulkan... Yang menarik dila dapat kenalan daripada blogger Indonesia , owner produk juga turut hadir semasa di SBB...

Di SBB terdapat turut juga dapat perkongsian tentang tips berblogging selain tu banyak tips yang dikongsikan oleh Blogger kita iaitu mahamahu.com & ciklilyputih.blogspot.com

Kali ni dapat jumpa dengan rakan blogger dari pelbagai daerah .... Yang paling best dapat juga kenal dengan blogger daripada Indonesia... Malah yang hadir juga bukan daripada kalangan  blogger produk owner juga ada yang hadir tau... Untunggg nya dapat join SBB kali ni...

Yang paling best bila dapat kenal-kenal dengan blogger sambil tukan-tukar bisness card tu... sambil tu kita kembang kan networking... 

Dimana sebelum ni kebanyakannya kita tegur dialam maya tapi kalini kita jumpa realiti... Ok seronok kenal dengan mereka semua...


Sambil tu sempat juga dila bergambar dengan rakan blogger... 
























3 comments:

  1. sama la jgk tahun ke 2 pergi.. so far semua best dpt jmpa kawan2.. tambah2 mcm zaza setahun sekali dua je dpt jumpa rakan2 sosial.. :)

    ReplyDelete
  2. bestnya tengok korang have fun kat sbb

    http://www.neezalife.com/2017/05/seorang-wanita-kena-amalkan-harum-malam.html
    http://www.neezalife.com/2017/05/jom-iftar-di-restoran-nelayan-gombak.html

    ReplyDelete