Monday, 22 May 2017

Selamat pengantin baru Aiin Azlan aka Evi

Dari kiri ... Dilla , Tasha . Evi & rara

Selamat pengantin baru Evi & suami... Akhirnya kahwin juga kawan aku sorang ni... Tahniah Evi... 

Kami memang rapat walaupun jarang jumpa aku rajin je nak call.. Kadang-kadang aku yang macam biskut...  Sekejap ada sekejap ada...

Citer dia dulu kan ramai orang ingat aku akan kawen dulu, lepas tu tasha then avi or rara... End up orang yang tak disangka-sangka akan kawen dulu... Oh hebat kan kuasa Allah... Jodoh tu semua rahsia dia... Apa pun aku doakan kawan-kawan aku sentiasa happy bersama orang tersayang... Amin ... semoga kekal sampai ke anak cucu ye korang semua...

Citer dia minggu ni aku dah plan taknak pergi mana-mana... nak spend time dengan korang je... rara pulak dah stay rumah aku nak g wedding evi,,, tetiba kawan aku si comel tasha ni pergi buat hal pulak.. haa dia ingat wedding evi tu Ahad minggu depan dia pun punya excited amek cutti minggu depan... Ok itu sangat comel... tak dapat nak spend time lama sikit... 

Tak apa next time k haa tunggu lah i punya date... 




No comments:

Post a Comment