Wednesday, 7 June 2017

Clozette Tea Party 2017


Hai Hai to all beauty... How are you weekend? By the way Dila nak ceritakan tentang baru-baru ni dila hadir ke event Clozette Tea Party 2017 bertempatkan di Happ Cafe , Damansara. Dila tak lepaskan peluang untuk menghadirkan ke beauty event... Di event tersebut banyak berkongsikan tentang kecantikan diri... Sebagai wanita pastinya Dila sangat menitik berat  tentang kecantikan... Kecantikan juga adalah separuh daripada iman...

Pastinya masa di event tersebut dila jumpa dengan rakan-rakan yang sangat cantik... Oh My God untung sangat dapat kenal dengan mereka pastinya dapat berkongsi tips tentang kecantikan.... Turut ramai juga rakan blogger yang hadir di majlis tersebut... Ramai antara Chinese & Malay beauty blogger yang hadir...

Masa sampai di event tersebut pastinya terdapat makanan yang menarik yang dihidangkan



Untuk menjaga kecantikan di event ini turut memberi penerangan tentang penjagaan kulit muka... Pastinya Produk Senka Skincare turut berkongsi tentang kecantikan...




Masa ni Dila dan rakan blogger dapat produk Senka dalam bos ada bunga tu... wowww semua muka teruja je nak bergambar lah... Boomerang lah... Apa yang menarik sangat tentang produk Senka sangat ni kan... ?




Masa ni tengah nak ceritakan serba serbi tentang penggunaan produk senka dan sedikit tutorial... Semua macam excited sangat ni... Korang ada yang dah guna ke produk Senka?


Masa di Clozette Tea Party bukan terdapat sahaja share tentang produk Senka... masa tu kami ber party satu hari semua tentang kecantikan... Tentang penjagaan diri wanita, dari segala aspek sekali... dalaman, luaran, hujung rambut hingga kehujung kaki... wowww... 


Haaa ada jugak lah nak buat kuku... boleh colour-colour , nak kilat kan sekali pun boleh... 
:) 



Hope next year ada lagi party macam ni lagi :) Kali ni takkan lepaskan peluang lagi... 



2 comments: