Friday, 16 June 2017

Promosi produk Shurah sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum & Hallo guys... Sebelum tu Dila nak memperkenalkan sedikit tentang produk Shurah..Shurah adalah jenama produk kecantikan dan penjagaan diri. Antara produk dibawah jenama Shurah yang paling dikenali adalah pencuci muka, Shampoo , Pencuci tangan , Gel rambut, pencuci wanita dan terdapat juga minyak rambut zaitun terdapat banyak lagi produk dibawah jenama Shurah ni... Kalau pergi ke hypermarket or supermarket bersepah-sepah produk Shurah ni... Dila juga guna produk Shurah....

Berita baik buat pengguna dan pengikut setia Shurah. Kini Shurah telah mengadakan kempen "Tradisi Diabadi, seikhlas Aidilfitri Bersama Shurah" yang telah pun bermula pada 25 Mei dan kempen ini akan berakhir pada 15 Julai iaitu jatuh pada hari sabtu minggu ketiga bulan 7 ni... So buat pengguna dan pengikut setia Shurah belum terlambat lagi untuk menyertai kempen ni kay... no worries~~(^~^)

Antara kempen yang diadakan adalah para pembeli berpeluang untuk memenangi dua jenis ole-ole istimewa sempena raya dari Shurah dengan hanya membeli produk Shurah bernilai RM20 keatas anda berpeluang memiliki sebuah beg Potpourri secara percuma. 




Manakala bagi pembelian bernilai RM115 pula, anda akan dapat sampul raya istimewa dari Shurah... Rujukan adalah seperti gambar diatas ye guys... hihihi


Selain tu, Shurah juga menawarkan dua jenis pek khas untuk Aidilfitri iaitu Pek berbentuk Eksklusif Raya dak Pek Bonus Raya... Haaa harga nya pasti buat anda semua excited....

Pembersih muka susu kambing
Pembersih muka Shurah Buah Delima dan papaya
Pembersih muka Shurah Gamat dan timun
Pencuci Tangan Shurah
Pek Eksklusif Raya :
  1. Pembersih Muka Shurah 100g (Susu Kambing) dan Shurah Cucian Tangan 30ml
  2. Pembersih Muka Shurah 100g (Buah Delima & Papaya) dan Shurah Cucian Tangan 30ml
  3. Pembersih Muka Shurah 100g (Gamat & Timun) dan Shurah Cucian Tangan 30ml



Pek Bonus Raya :
  1.  Shurah Pembersih Peribadi Wanita  250ml (Ekstra 25%) dan kacip Fatimah / Manjakani
  2.  Shurah Gel rambut 200ml (Ekstra 33%)
  3.  Shurah Minyak Zaitun 200ml (Ekstra 33%)

Amacam menarik sangat kan? Dila pun macam nak join kempen yang Shurah anjurkan ni sebab Dila juga antara pengguna Shurah tapi pakai Shampoo je suka sebab shampoo dia wangi tahan lama buat rambut lembut takde lagi tersekat diskala 6 okay...gitewww!!!

So guys apa tunggu lagi? Cepat-cepat pergi ke supermarket atau hypermarket berdekatan sekarang... Dapatkan produk Yakin dan Suci dari Shurah sekarang okay... 

Untuk maklumat lanjut boleh follow media sosial :

Instagram : @ShurahMalaysia

dan boleh layari Web Shurah Malaysia :-

Klik link ni http://www.jetaine.com

Stay tuned bersama Shurah Malaysia sebab lepas ni terdapat aktiviti-aktiviti yang lebih menarik yang akan diadakan oleh Shurah ...

Lagi satu kalau dah beli produk Shurah jangan lupa kongsikan pengalaman anda mengenai produk Shurah dan letak hashtag 

 #shurahmalaysia #shurahmy #yakindansuci #seikhlasaidilfitrishurah

Btw Happy Shooping u alls dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri...

Terima kasih kerana membaca... 

No comments:

Post a Comment