Monday, 26 June 2017

Raya Kedua masih mood raya | Syawal 2017

Assalamualaikum & Hai semua... Harini kita rasa macam excited sangat nak pergi beraya wak... Ermm apa boleh buat kata hari raya... Haaa hari ni terasa macam balik kampung je walaupun masih didalam Malaysia... Layan lagu raya sambil drive lalu di laluan kelok-kelok bhai... Feeling-feeling sangat macam nak jalan jauh walaupun perjalanan lebih kurang 1 jam... Erm nak pergi kemana tu? Haaa sebenarnya kita nak pergi rumah sedara kita kat Batang Berjuntai kat kuala selangor tu... Dah lama tak jumpa sebenarnya sebab tu terasa sangat excited... 


Cantik tak awek kat sebelah kita tu nama di Fizah... Harini hakak betul-betul excited nak beraya rumah Fizah dah lama sangat tak jumpa sekarang semua dah besar dah... Fizah pun makin cantik tau... Macam tak abis borak lagi kan? ha ha ha... Yang best boleh pulak kita tersama tema harini warna gold sekali dengan cadar-cadar belakang tu... hehehe...


Btw nanti apa-apa keep in touch tau kalau datang KL roger-roger hehe,,, semoga sillaturrahim kita berpanjangan... Take care semua...

Dah besar makin cantik dan makin encem... 


Nah akak belanja gambar OOTD satu adik kat belakang tu tukang photoboom... hehehe...

Ni je untuk hari ni...

Mat ari aye cume... 

No comments:

Post a Comment