Monday, 3 July 2017

1st day kerja after raya



Assalamualaikum dan hai all... back to normal life now dah masuk office macam biasa... Tapi mood nak raya tu ada lagi sempat jugak tapau kuih raya dari rumah nak makan kat office hihihi... Punya semangat berkobar-kobar nak masuk kerja dengan mood baru lepas raya ni kan... Hope semua okay macam biasa sebab cuti panjang seminggu beraya ni... Yang best makan punya lah bagai nak melantak tapi kenapa tak menaik ni? emm 47 kg or 48 kg je... orang target nak 50 macam tu...

First day masuk office semua masih mood raya on... kat office pun macam tak banyak kerja sgt update jelah apa yang patut...

Good day ! Suka sangat air ni...



Bersama ladyboss saya... Tak sempat nak datang rumah akak walaupun dekat kita jumpa kat office je borak panjang gosip itu dan ini sampai bila tak abis... Thank you sebab bagi duit raya kat seketul PA akak yang mengada ni...



Btw kawan Dila kat HQ Eva esok dah last day kerja... Harini keluar makan dengan dia maybe buat kali terakhir hope ada rezeki kita jumpa lagi eva... Time ni layan mee bandung kat Sg Besi... will miss you eva cayanggg...

Selamat hari raya semua... raya sebulan jemput datang rumah tau... ada open house jangan lupa jemput :)

1 comment:

  1. Hmm selamat hari raya, maaf zahir batin .. ekkk .. huhu

    ReplyDelete