Thursday, 31 August 2017

DEFLEX membantu buang toksik berlebihan dalam badan




DEFLEX membantu buang toksin berlebihan dalam badan | Assalamualaikum & Hai all... Punca utamanya Dilla consume DEFLEX adalah untuk merawat masalah sembelit... Sebenarnya segan nak cerita tapi Dilla nak kongsikan juga kepada semua pembaca semoga entry kali ni bermanfaat untuk semua ... Masa bulan puasa tu hampir 2 minggu lebih Dilla  kena masalah sembelit susah nak membuang haih rasa annoying sangat nak buat apa serba tak kena tau...


Seminggu selepas tu Dilla diperkenalkan dengan satu produk yang sangat awesome ia sangat membantu dilla recover masalah sembelit iaitu produk DEFLEX sepupu dila yang perkenalkan produk ni dia cadangkan untuk Dilla mengambil langkah merawat sembelit dengan cara membuat Detox untuk memudahkan proses pembuangan...


Dilla nak perkenalkan DEFLEX secara ringkas... Kepada yang ada masalah sembelit korang boleh baca sampai abis... Sebab Dilla cuba produk ni secara konsisten dan kongsi dengan seikhlas hati kerana kesan pengambilan DEFLEX sangat memuaskan... Daripada tak lawas jadi lawas then DEFLEX membantu membuang toksik dalam badan....Memang Dilla teruja nak kongsikan kepada semua... ^^

DEFLEX ni ialah satu produk minuman tambahan daripada perisa Green Apple Juice. Antara kelebihan produk ni dapat membantu masalah sembelit , mengawal proses pembuangan, membantu proses menurunkan berat badan... Haaa banyak lagi sebenarnya kelebihan DEFLEX dilla akan senaraikan kelebihan DEFLEX di perenggan seterusnya ok... Hope u all setia membaca yaaa...


Kandungan minuman tambahan DEFLEX berasaskan daripada bahan-bahan semula jadi seperti Green Tea Powder , Chitosan Citrus Aurantium, Aloe Vera , Fiber Gum, Psylium Husk, Rasberry Powder , Citric Acid, Fructose Apple Fibre dan Wheat Grass. Rasa dia lebih kepada Apple hijau ... Ehh sedap tau tak rasa masam-masam pun... Nak lagi sedap korang minum dengan air sejuk dengan 1 sachet pastu shake2 lah... Memang sedap yang penting bangun pagi pun lawas... hehehe....



Selain tu, DEFLEX merupakan sejenis minuman fiber, khusus untuk menyerap lebihan lemak-lemak yang berkumpul dan termendap di dalam saluran usus dan dalam perut. Buat korang yang ada masalah berat badan elok sangat consume DEFLEX , kerana detox ni penting sangat sebab ia bersihkan toksin dan lemak-lemak nakal dalam badan tu  tau...


Pengambilan deflex secara berterusan akan menjadikan saluran usus dan perut semakin bersih seterusnya menjadikan penyerapan nutrien carboflex akan menjadi lebih sempurna dan berkesan...


ANTARA KELEBIHAN DEFLEX :
  1. Membantu proses menurunkan berat badan
  2. Mengekalkan berat badan ideal
  3. Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
  4. Melancarkan kembali metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman 
  5. Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
  6. Mempercepatkan proses penyerapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat maksimum keatas pengambilan suplimen
  7. Menukar kembali angka usia biologi dan memberikan kesan awet muda dari masa ke semasa.


CARA-CARA PENGAMBILAN DEFLEX :

Amalkan 1 sachet dengan 150 air sebelum tidur. Goncang sehingga rata , jangan lupa baca bismillah pastu  minum... Nak lagi sedap kan korang minum dengan air sejuk ok... In sha Allah lepas bangun tidur tu lawas lah... hihihi yang penting minum cara konsisten tau...


REVIEW DILLA TENTANG DEFLEX

Totally Dilla sangat berpuas hati dengan pengambilan minuman tambahan DEFLEX... Hampir dua minggu masa bulan puasa tu Dilla hadap masalah sembelit ni... sampai nak membuang pun berdarah... Selepas diperkenalkan dengan DEFLEX alhamduliilah ia sangat membantu masalah sembelit selama 3 hari dah nampak kesan dilla membuang cara lawas... Selain tu, Dilla suka sebab DEFLEX dapat membuang toksin dalam badan kita dan membersihkan dalaman usus kita ni... Kesan lainnya ialah kulit Dila nampak lagi cerah dan tak kusam lagi ... Buat korang nak guna produk ni Dilla nak tekankan amalkan lah dengan cara konsisten ok... Selepas amalkan DEFLEX ni tiada lagi masalah sembelit dan dalaman kita pun bersih...

PERBEZAAN DEFLEX DENGAN PRODUK DETOX LAIN

Seperti yang sedia maklum DEFLEX merupakan minuman tambahan untuk membersihkan dalaman kita ... Sebelum ni Dilla ada juga try 2,3 produk lain untuk buat detox... Perbezaan antara DEFLEX dengan produk lain ialah DEFLEX sangat membantu untuk mengawal proses pembuangan secara sempurna dan tidak berulang-ulang untuk 4-10 kali keluar masuk toilet ok... Berbanding produk lain memang dia membersihkan usus kita tapi proses pembuangan tu tak ok sampai Dila kene cirit birit yang teruk ... Memang Dilla bagi 5 bintang dengan DEFLEX kerana ia merupakan minuman tambahan yang terbaik ... Korang yang ada masalah sembelit ke , nak bersihkan dalaman korang tu Dilla sangat cadangkan untuk amalkan pengambilan DEFLEX ! Serious talk !

Untuk dapatkan DEFLEX dilla just nak mention harga pasaran sekarang boleh dapatkan dengan harga RM100 DEFLEX ni dalam bentuk sachet dan satu botol terdapat 15 sachet tau... Dila sarankan dalam seminggu korang tak perlu nak amalkan hari-hari hanya konsistenkan dalam seminggu ambil dalam 3 kali je... Terpulang pada korang lah ok... Janji dalaman tu bersih dan tiada lagi masalah sembelit...






Selain tu Dilla nak share juga kepada korang yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan korang boleh consume CARBOFLEX ...

CARBOFLEX MENYELESAIKAN MASALAH LIPATAN LEMAK DIBADAN

Buat anda yang mengalami masalah lipatan lemak  dila sangat cadangkan untuk consume CARBO FLEX sebagai makanan tambahan untuk menyingkirkan lemak-lemak berlebihan... Walaupun Dila tidak mempunyai masalah kegemukan tapi Dila nak kongsikan juga kepada semua berkenaan CARBOFLEX yang membantu menurunkan berat badan... 

CARBOFLEX merupakan sejenis minuman kesihatan khusus untuk menyingkirkan lemak-lemak berlebihan terutamanya dibahagian perut, lengan , muka dan juga punggung...

Ia sangat membantu proses penurunan berat badan dan sebagai alternatif terbaik untuk membantu individu yang ingin mendapatkan berat badan yang ideal....

Antara fungsi utama Carboflex
  1. Menghuraikan lemak lama dan menukarkannya kepada tenaga.
  2. Menyingkirkan & memusnahkan lemak-lemak lama yang menempel di dalam tubuh dan mengelakkannya daripada memasuki saluran darah.
  3. Menghalang penyerapan lemak dan karbohidrat yang berlebihan.
  4. Mengurangkan nafsu makan berlebihan dan memberi rasa kekenyangan.
  5. Mengempiskan bahagian perut, lengan dan peha.
  6. Memperbaiki dan meningkatkan kecekapan METABOLISME tubuh.
  7. Membantu menstabilkan bacaan kolestrol di dalam darah.
Korang boleh consume CARBOFLEX bersama DEFLEX untuk dapatkan kesan yang effective bagi menurunkan berat badan... Terdapat testimoni yang mengamalkan  CARBOFLEX dan DEFLEX...





Haaa yang paling best pengguna DEFLEX dan CARBOFLEX ni daripada stokis besar area Ampang iaitu Bro Saiful... Korang nak dapatkan produk ni boleh roger-roger juga Bro Saiful dan dia boleh guide korang tentang pengambilan produk ni tau...  Memang serious tak rugi... Dengar citer dah ramai yang repeat order sebab kesan dia memang terbaik ok...

Nak COD pun boleh juga ... Selalu bro Saiful ni COD area Ampang , Cheras , KL , Putrajaya Gombak dan banyak tempat lagi lah... Boleh je nak jumpa personal untuk dapat tips-tips daripada bro ni... hehehe... 

Untuk maklumat lanjut sila hubungi :

Bro Saiful ditalian 013 395 4527

Facebook : ADAVE Carboflex Ampang 
klik colour hijau dan sila like fan page untuk dapat kan tips-tips nak kurus... 



Selain tu juga korang boleh dapatkan di Lazada juga...

Boleh tekan pada link ni

1. http://bit.ly/2vib43X (Adave Carbo Flex Chocolate Drink)

2. http://bit.ly/2vhOKre (Set Promo Deflex & Carboflex )

6 comments:

  1. berapa sebotol dan rasa apa diela?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebotol rm100 zaza... rasa appl ijo...hehhee

      Delete
  2. thanx dila good info...
    yg deflex rasa apple hijau untuk carboflex rasa double choc...sedappp n memang berkesan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2... :) kesan dia memang terbaik ...

      Delete
  3. kalau tengok ingredient..memang untuk pelawasan..sedap pula tu
    Janji Kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bagus ... boleh sarankan kepada sesiapa yang ada masalah pelawasan... boleh amalkan deflex

      Delete