Friday, 4 August 2017

Perfect Skin Suppliment merupakan suppliment kolagen kecantikan | Review


Assalamualaikum & Hai pretty... Review Perfect Skin Suppliment | Sebenarnya Dila jarang sangat-sangat nak consume suppliment tak kisah suppliment kecantikan or kesihatan sekalipun kalau nak consume mesti tak konsisten... Kadang-kadang seminggu tiga kali macam tu je... Sampai lah bende tu nak expired atau keras... Pernah juga dulu nak consume suppliment kolegan sebab ikut-ikut kawan tapi jarang sangat nak makan sampai lah serbuk kolegan tu keras... Haaa time tu mana tak nya masa tu umur baru abis sekolah hingusan lagi wak mana ada kesedaran lagi nak amalkan pemakanan tambahan ni... Now bila dah bekerja baru lah tahu betapa pentingnya suppliment untuk kehidupan seharian kita ni...

Okay... Dah bercerita tentang pengambilan supplimen ni Dila nak kongsikan buat semua pembaca ... Suppliment yang Dila amalkan sekarang ni adalah Perfect Skin Suppliment. Haa nampak comel kan dia punya packaging. Ni antara sebab sebab Dila nak consume sebab kolegan ni dalam bentuk sachet jadi ia mudah untuk dibawa kemana-mana. Macam pagi-pagi nak pergi kerja Dila just bawa 1 satche kolegan dan makan je dalam kereta... Haaa mudahkan ? Dulu kalau tak bercinta nak makan kolegen sebab malas nak shake2 bagai... (Jangan tiru perangai saya) Nak benda senang je kan? Tapi betul Dila ni jenis rushing so memang sesuai sangat packaging kolegan macam ni...


Masa pergi SBB 2017 tu dila berkekenalan dengan owner skincare kolegen Perfect Skin Suppliment orangnya cantik sangat dan muda lagi kalau nak tahu... So Dila exchange business card dengan dia sambil borak-borak.. memang dia ramah sangat... Then malam tu dila dapat kolegen Perfect Skin Suppliment dari owner tersebut . So Dilla decide nak guna supliment ni masa hari raya... Bulan puasa tak boleh nak amalkan sebab bulan puasa tak dapat nak minum air masak yang cukup... Kalau nak nampak kesan yang produktif semasa makan suppliment pengambilan air masak yang banyak adalah sangat penting... Jadi raya ni Dila beraya sekali dengan Perfect Skin Suppliment dan rendang raya... hihi start malam raya je Dila dah start consume...

Kalini dila berjaya consume kolegen Perfect Skin Supliement dengan jayanya... Sebab apa Dila berjaya habiskan kolegen ni kerana suppliment ni dalam bentuk sachet so senang nak bawa kemana-mana just stanby dalam hand bag nanti kemam dan sediakan air mineral...


Disebabkan masa tu pun hampir dah nak puasa Dila tak sempat nak consume kolegen kalau  nak makan kolegen kene minum air yang banyak dan cukup sebab kalau tak nanti tak nampak kesan selepas makan... So Dila decide nak makan masa Hari raya pertama tu haa raya ni dila sambut dengan kolegen Skincare Suppliment bersama rondang rayo tau.. malam Raya tu Dila dah start makan Kolegen Perfect Skin Beauty sampai hari ni... So dah dua minggu Dila consume kolegen ni...



Keistimewaan dan Kelebihan Perfect Skin Suppliment :-
  1. Menjadi kulit putih kemerah-merahan.
  2. Menjadikan Kulit glowing secara natural
  3. Melembut, menegangkan dan menganjalkan strutur kulit.
  4. Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri.
  5. Mengecilkan liang roma.
  6. Pencerahan sekata satu badan dan menyekatkan tona kulit
  7. Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
  8. Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
  9. Memantapkan bentuk payudara dan punggung
  10. Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
  11. Menghalang jangkitan pada vagina
  12. Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
  13. Menguatkan kuku dan merawat masalah kulit kaki merekah
  14. Membantu menstabilkan hormon wanita yang monopos.




Dila betul-betul dah jatuh cinta dengan Perfect Skin Suppliment ni dengan rasa dia sedap je masam-masam manis... Pagi-pagi nak g keje kalau dalam keadaan mengantuk tu bagus sangat makan suppliment ni terus hyperaktive je otak kita... Hehe... Tapi yang penting kalau nak nampak hasil nya kene amalkan minum air masak yang banyak dan amalkan gaya hidup yang sihat juga... Seperti berjoging atau jaga pemakanan tu sangat penting... 

Jadi apa lagi korang cepat-cepat cuba suppliement ni pasti korang dapatkan kulit yang korang idamkan.. Sekaligus ia merupakan suppliment untuk kesihatan juga uols....

Kalau korang nak tahu Perfect Skin Suppliment ni sangat berbaloi kalau korang makan antara sebabnya:- 

1. 1 Sachet umpama 1 botol suntikan vitamin C
2. Tiada bahan kimia ianya 100% Vitamin C dan daripada sumber buah-buahan.
3. Tiada pantang larang hanya amalkan minuman air masak lebih
4. Just kemam-kemam nanti kulit akan jadi putih gebus tau... Macam korang ambil injection...





Selain tu juga Dila nak bagitahu... Kalau korang nak dapatkan income lebih juga boleh jadi stokis , agen or dropship... Untungnya dengar citer memang lumayan... Selain tu juga dah banyak dapat feedback-feedback yang menarik daripada pengguna... Kalau korang tak caye boleh tengok IG Perfect Skin Suppliment ...

Untuk keterangan lanjut :-

 Follow IG : - @perfectskinsuppliment

Atau boleh menghubungi

013 9003527 / 013 2034 617

No comments:

Post a Comment