Wednesday, 13 September 2017

Meja kecilku



Hello... Happy working semua! hari ni sempat nak update blog sikit ... bukan senang nak curi masa nak buat blog depan pc.... Haaa kat gambar tu lah meja kecil saya ... kat situ tempat saya buat kerja ...

psssstttt bukan buat blog tau... 



Okay nampak kemas sikit baru berani nak pos... Harini dapat jugak dil dok office nak settelkan apa yang patut, buat checklist kerja, dan follow up .... lalala.... 

korang macam mana?

Bila pos gambar meja ni macam nak hias-hias sikit meja kerja dila baru lah nampak meja perempuan kan? kalau tak kertas bertimbun-timbun ohhh... 

Bertabah jelah....

Sempat jugak hari ni kemas sikit-sikit tau sementara tak seberapa busy ni....

Dah nampak dah hari seterusnya banyak kirija... this is real life ok... tapi dila suka life dila macam ni... Busy sampai tak sempat nak bercinta... cewahhhh....

Kat meja wajib ada ni

Haaa nampak tak? kalau dah perempuan, perempuan juga ... hahaha...

selain kertas bertimbun-timbun... Make up dan produk kecantikan serta cermin wajib ada kat meja kecil saya... Muahhh ciket... ni je nak bagitahu...


Selamat kerja tau...


6 comments:

  1. bestnya diela ada meja kerja.. opsss..tak lupa siap bawak ephyra serum hehe...bagus2

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kalau tengok meja tak penuh kertas... hahhaa opsss tengok lah sape yang ajar kite pakai :)

      Delete
  2. rindu nak kerja office meja kerja cik ash dulu penuh kertas hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bila banyak kertas atas meja stress tengok meja sendiri

      Delete
  3. Perghh bizi sampai tak sempat nak bercinta.... harap ketemu jodoh segera. Amin.
    ..
    Blogzine Peribadi HASRULHASSAN.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn thank you sifu... hahaha "tak sempat nak bercinta"

      Delete