Tuesday, 28 November 2017

Misi menurunkan 4 kg @ Menyertai Larian MRCA 2017



Yeahhhh  Blog update... Blog sendu-sendu je wakkkk busy bebenor ni lahai.... Update pun sebab hari ni half day...

Hi semua... Bila dah berumur ni baru lah cik Dilla teringin nak masuk pertandingan larian kahwin ramai-ramai ni.... Ehhh salah pertandingan larian ramai-ramai lahhhh opssss....

Baru-baru ni Cik Dila menyertai larian beramai-ramai yang dianjurkan oleh MRCA 2017... Ini kali pertama Cik Dilla menyertai pertandingan sebegini selepas abis SPM dulu iaitu pada tahun 2012... Lama tu... Pertandingan ini diadakan di South City , Subang jaya sejauh 5.3KM
hmm pancit hakak oiii....

Btw kami menyertai larian tersebut dibawah syarikat Cik Dilla bekerja tau so kawan-kawan sekerja Cik Dilla pun ada juga... Semua acah-acah nak lari belum apa-apa lagi dah jalan... Takpe lah janji enjoy guyssss....

Dari kiri Cik Dilla, My Ladyboss, Kak Nor, Kak Arfah & Zaf
  
Semangat je semua ni, okay get ready untuk berlari semua... Agak-agak lepas lari lemak boleh hilang 4 kg tak? hahaha

Are you ready guys? 
Team Wonderland Primary & Team Skcc ... hehe... 
Meriahyaaaa boleh menang ke ni? 

Yeayyyy dah 10KM masih bersemangat ok...


Good luck semua

Team  Oren 


Haha dah kenapa tertinggal paling belakang ni


Yeayyy akhirnyaaa dah sampai ke titik akhir

Beratur nak amek medal

With my officemate 







 




Kami semua berjaya dalam larian ni selama 1 jam bersamaan 5.3KM ... Gigih bangun jam 4 pagi gerak jam 5 untuk menyertai larian ni.... Ok muka happy dah turun 4kg... cehhhh.... Yang penting lari-lari sambil cari jodoh... hahaha

Terima kasih kerana membaca :)
Read More...