Friday, 1 December 2017

I City Shah Alam bersama keluarga




Akhirnya Cik Dilla dan keluarga  terjebak juga untuk pergi ke I-City Shah Alam ni.... Kira kalau pergi I-City ni bukan first time lah sebelum ni pergi dengan saudara-saudara atau dengan kawan-kawan je... Cuma nak berjalan dengan parents je belum ... Hari ni berjaya juga pujuk sang bapa untuk tutup kedai satu malam ni.... 

Memang kat sini view dia lawa dengan pokok berlampu liplap2 lepas tu banyak permainan yang best-best korang... Tapi cik Dilla sempat main satu je rugi lah datang dari jauh tak cuba untuk main aktiviti yang ada... 

Dilla berjaya juga untuk pujuk ayah mama untuk naik benda alah ni ok... Harga untuk naik ni satu kepala RM10 dan wajib untuk ambil tiket , tiket berharga RM10....


Ok naseb bila kat atas dorang happy :)


Dulu masa 1st time naik gayat lah menjerit-jerik.. sekarang dah steady

Hi awaa...
Muka gemok Cik Dilla

Yang ni pemandangan dari atas... Cantikkan?

Yang ni pemandangan dari atas... Cantikkan?






Cik Dilla excited betul nak ambil gambar... nasib lah abang aku ni photographer boleh suruh dia ambil gambar... hihihi



Now yang kat bawah ni semua gambar Cik Dilla... Ok sebelum ni datang sini gambar semua malap je sebab tu tak share... Bila dapat gambar yang cantik baru nak belanja semua gambar... Korang kene datang sini ok? tak dapat pergi korea datang sini je...hihihi







Cik Dilla suka sangat bergambar kat sini cantik giler lah lampu dengan view dia... Next time kalau pergi memang cikDilla akan main semua game dia...
Satu-satunya anak kesayangan ayah saya

:D

Awww sweetnya mama dengan ayah







 Nah gambar yang ada kat I-City Shah Alam...Tak boleh move on dengan semua gambar ni...

Terima kasih kerana membaca :)


No comments:

Post a Comment