Sunday, 24 December 2017

T-shirt eksklusif Edward & Emily | Review



Hi guys... Ewahhhh bergaya betul Cik Dilla mengenakan denga T-Shirt yang stylo mylo ni daripada jenama Edward.and.Emily. Cik Dilla diberi peluang untuk photoshoot dengan gaya hijabinsta memang style habis lah baju ni.... 

Korang nak dapatkan baju yang paling awesome dengan pasangan korang yang bertemakan Edward & Emily ? Jum follow in Edward.and.Emily guys (KLIK DISINI) ! 




Macam-macam gaya korang boleh kenakan....


Cik Dilla suka kualiti kain ni  kain ni mudah serap peluh , selesa & tak mudah berbulu... Selain tu, Dilla suka design ni lain daripada yang lain kerana terdapat batu diamond pada baju tersebut. So make sure nak basuh no washing mechine untuk baju tersebut tahan lebih lama. 








Cik Dilla sangat yakin baju ni akan menjadi trending tak lama lagi... Sebab baju ni sangat cantik dan semua orang boleh pakai baju design seperti ini....


Guys cepat-cepat beli baju ni? kalau nak buat tempahan melalui whatsapp 010.5624925.

Thank  you

xoxo

No comments:

Post a Comment