Sunday, 10 December 2017

The Shore Sky Tower, Melaka


Hi semua... Ni semua plan last minute punya pasal.... Sebenarnya kami pergi Melaka nak attend wedding kawan... Tapi Cik Dilla terjebak pulak untuk pergi sini... Wahhh memang betul-betul cabaran untuk seketul Cik Dilla untuk naik tempat tinggi-tinggi ni... Sengaja nak cabar diri sendiri tengok nangis lagi tak naik tempat tinggi ni sebab cik Dilla ni takut gayat...

Mula-mula sampai je The Shore Sky Tower memang cik dilla rasa nak naik ke tak? Tapi dah sampai sini kalau tak pergi rugi lah sebab sini adalah antara tempat yang menarik kat Melaka... Then dengan harga tiket pun murah RM25 untuk dewasa berbaloi sangat k... Dengan harga RM25 dapat juga kami merasa naik tempat tinggi dan nikmati persekitaran Melaka, Chill babe ! Jangan nangis ...

Untuk pengetahuan korang semua The Shore Sky Tower ni dekat sebelah Sungai Melaka je... Memang korang wajib singgah untuk pergi sini... Kalau nak naik ke Sky tower kene pergi ke tingkat 41 , then tukar lift ke tingkat 42 kat situ korang boleh dapatkan tiket ok... Are You Readyyyyy !!! Memang masa mula-mula sampai rasa macam gayat bak hangggg....


Psssstttttt jum tengok-tengok gambar cik Dilla pemandangan waktu malam memang cantik :)





Kat atas tu ada ikan 

Pemandangan dari tingkat 42


Bersama cik www.ienaeliena.com

Boleh nampak kat bawah tau....

Alahhh sejuknya angin kuat sangat...



 












Teropong hati awak ...ehhh



Yeayyy Cik Dilla memang berpuas hati sangat dapat naik sini... Angin kuat rasa gayat pun hilang ... So amacam ? ada nampak Cik Dilla happy tak? hihihi

Cik Dilla nak share info sikit kalau korang nak pergi sini :

Harga tiket adalah RM25.00 (Dewasa) & RM18 (Kanak-kanak)

Waktu : Ahad- Khamis : 10.30am - 10.00pm & Jumaat - Sabtu : 10.30am - 11.00pm

Telefon : 06 288 3533


Ok ni saje dari Cik Dilla ,,, Dah lama tak update blog sebenarnya... InshaAllah kalau sempat Cik Dilla akan update lagi tempat-tempat best .... Muahhh cikettt ....

Terima kasih kerana sudi membaca <3

3 comments:

  1. syoknya diela jalan2...dulu zaza dok melaka jln ptg2 je..malam dah lama xkluar tgk pemandangan..teringat lak ms kt bukit ampang..

    ReplyDelete
  2. Best nya. Boleh whatsapp saya tak untuk saya bertanya lebih lagi.. tq :)

    ReplyDelete