Tuesday, 23 January 2018

Traveloka Fly & Win CNY 2018 Contest - Hadiah tiket pakej percutian yang sangat menarik

Traveloka Fly & Win CNY 2018 Contest - Menawarkan Hadiah tiket pakej percutian yang sangat menarik | Assalamualaikum & Hai semua ... Setiap orang pasti mengimpikan percutian yang sangat menarik bersama keluarga dan orang tersayang....  Tidak kira percutian tersebut didalam atau diluar negara... Pasti korang semua tidak akan lepaskan peluang untuk menikmati percutian yang boleh melakarkan memori menarik bersama tersayang.... 

Setelah penat bekerja seharian tidak salah untuk kita pergi bercuti bagi menenangkan fikiran dan mencari semangat baru bagi memulakan sesuatu matlamat yang ingin dicapai...

Oleh itu, perancangan percutian adalah sangat penting bagi Cik Dilla lagi-lagi sempena CNY 2018 maybe hari tersebut Cik Dilla akan mengambil kesempatan untuk holiday . Kebetulan setelah Cik Dilla scroll di Facebook Traveloka telah mengadakan contest sempena CNY 2018 ... Haaa korang nak tahu contest apa? Baca lebih lanjut ok?

Untuk pengetahuan semua, TRAVELOKA telah menganjurkan Contest sempena CNY 2018 setelah cik Dilla baca syarat penyertaan dan hadiah yang ditawarkan daripada Traveloka juga sangat menarik... Of course hadiah yang ditawarkan adalah pakej percutian di tempat-tempat menarik seperti bercuti diiluar dan didalam negara...So, Cik Dilla juga tidak akan lepaskan peluang tersebut untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh Traveloka.

Kepada yang telah membaca blog Cik Dilla korang pun boleh join Contest ni juga ye... Hmmm... Tanpa korang sedar CNY pun dah nak dekat... So lebih baik korang adakan aktiviti yang berfaedah seperti pergi bercuti... 


Tips untuk pergi bercuti of course korang kena rancang percutian korang... Seperti cari harga tiket yang murah dan juga hotel yang murah dengan harga yang berbaloi.... Walaupun Cik Dilla sendiri lebih prefer untuk servey di laman web yang lebih trusted untuk Cik Dilla servey-servey harga hotel bukan lagi laman web TRAVELOKA . Kenapa Cik Dilla prefer memilih Traveloka, adalah  kerana Traveloka selalu menawarkan harga yang sangat berbaloi dan sangat berpuas hati, malah percutian Cik Dilla sendiri menjadi teratur.. So kepada yang ingin pergi bercuti korang wajib untuk servay harga tiket dan hotel di laman web https://www.traveloka.com/en-my


Traveloka juga antara laman web mesra pengguna semua nya mudah dengan hanya perlu download aplikasi traveloka di play store iaitu korang hanya mencari destinasi percutian korang dihujung jari. Hanya taip destinasi percutian dengan Traveloka pasti tidak akan menghampakan kerana harga yang ditawarkan sangat berpuas hati... Malah laman web Traveloka juga antara laman web yang sangat popular...

Traveloka antara laman web yang mesra pengguna dan terkenal



Seperti di perenggan diatas, Cik Dilla ada mention tentang contest sempena CNY 2018 yang dianjurkan oleh TRAVELOKA ....  Korang boleh baca lebih details dengan lebih lanjut bagaimana untuk menyertai contest tersebut....

Mudah je guys!!! Korang hanya perlu main permainan dan kumpul markah paling tertinggi akan memenangi tiket kapal terbang dan penginapan ke luar atau dalam negara... Haaa menarik tak? Permainan dia pun comel je... Dah main sekali pasti nak main lagi... hihihi....

Play the Game with Traveloka
Okay guys... Jum kita mulakan permainan tapi dengan syarat korang baca dulu sebelum nak memulakan game ni ok....

Make sure sebelum nak main game like fan page Traveloka terdahulu KLIK DISINI !!!

CNY Contest 2018 terbuk untuk semua warnagegara Malaysia yang berumur 18 tahun keatas

1. Tekan link untuk keterangan contest KLIK DISINI
2. Baca arahan permainan sebelum memulakan permainan
3. Tekan anak panah untuk memulakan permainan.
 4. Sentuh skrin telefon anda supaya burung boleh terbang untuk memulakan permainan (Serious permainan ni sangat menarik)
5. Kumpul Traveloka Ang Pow sebanyak yang boleh untuk kumpul point.

6.Selepas korang main jangan lupa share di Facebook ya... Boleh ajak kawan-kawan untuk join contest ni...

Cik Dilla prefer untuk korang main game ni guna fon tau... Sebab mudah untuk korang control burung untuk terbang.. hihihi

Hadiah yang menarik menanti anda jika kumpul skor yang tertinggi.... 

Tiga pemenang utama skor yang paling tinggi Hadiah Traveloka Fly & Win CNY iaitu :

a) Pemenang Hadiah Utama akan memenangi perjalanan ke 6 hari 5 malam di Seoul (Penerbangan dan penginapan sahaja) untuk 2 orang.

b) 1st Runner Up akan memenangi perjalanan ke 5 hari 4 malam di Phuket (Penerbangan dan penginapan sahaja) untuk 2 orang.

c) Runner 2 akan memenangi perjalanan ke 4 hari 3 malam di Langkawi (Penerbangan dan penginapan sahaja) untuk 2  orang.

Hadiah untuk berkongsi Cabaran Traveloka Fly & Win CNY di Facebook adalah seperti berikut:

a) Dua baucar Traveloka RM1000. Terdapat hanya dua pemenang di mana setiap pemenang memenangi baucer Travel (1) RM 1000 Traveloka.

Tempoh Peraduan akan dijalankan dari 00:00 dari 22 Jan 2018 hingga 23:59 PM, 28 Feb 2018 ("Tempoh Peraduan"). Pihak Penganjur berhak untuk memendekkan atau memanjangkan Tempoh Peraduan jika dianggap perlu tanpa perlu memberi notis terlebih dahulu.



So guys.... Korang jangan lepaskan peluang ni tau... Hadiah yang ditawarkan adalah sangat berbaloi untuk semua pembaca... Jangan lupa 

Cik Dilla juga  doakan semoga rezeki korang untuk menang Contest ini untuk korang bercuti bersama orang tersayang... 

Untuk Join contest  boleh KLIK DISINI ya...
Rancanglah percutian dengan bijak di laman web https://www.traveloka.com/en-my/

Good Luck guys ! Happy New Year 2018 !!!

Layan video ni kejap... 

2 comments: