Tuesday, 13 March 2018

Selamat pengantin baru my best friend Farahikah Salehuddin | From Angguns



Assalamualaikum & Hi...

Ini lah Sahabat karib Dilla daripada zaman Dilla sekolah lagi sampai lah ke harini kami dah berumur 4 tahun pada tahun 2018.. Masing-masing dah merancang untuk berkahwin pada tahun ni... Sepatutnya kami rapat 8 orang ... Tapi lagi sorang sampai lambat dan lagi sorang tak dapat nak datang...



Haaa majlis hari ni kawan kami iaitu Farahikah Binti Salehuddin dan Suaminya Zain... Nak wish sikit selamat pengantin baru awak... Semoga menjadi isteri yang baik dan kena dengar kata suami dan berbahagia bersama keluarga kecil awak lepas ni ok... Punya setia kita berkawan dari zaman sekolah sampai lah kehari ni dan harap sampai bila-bila tau ...dan sekarang pu kau dah jadi isteri orang... Hihihi ... Kami selalu mendoakan kebahagiaan awak Farah...

Dari kiri tu saya, Sofia, Haliza , Alya & Ismaul

Yeayyy... Sempat bergambar dengan my lovely anggun... Ehhh takpe kami single lagi ok... kecuali gambar paling kanan tu dah jadi isteri orang dan sebelah dia tu alya dah nak kahwin tahun ni... So tinggal lah saya , Sofi dan Liza... Koranggg cepat2 jumpa jodoh yang baik-baik tau... Tinggal kita bertiga je ni... Ha ha ha...

Ehh anak sape ni
 Auntie pegang je dia nak nangis Ariq ni... Mana Ummi dia ni...




With my bestfriend Lina Alfan

  With Puan Lina sahabat Dilla masa sekolah menengah dulu... Tak sangka juga dia adalah orang terawal yang kahwin... Hihihi.... Sebab dulu dorang ni selalu ingat Dilla yang akan kahwin awal... Okay tak baik macam tu... Hahaha...





Yeayyy Lepas ni majlis sape pulak kan? Dapat macam ni time datang majlis orang jelah kan? Nanti jumpa lagi korang,,,, Take care...

2 comments:

  1. Tahniah buat kawan dan suami. Dah lama tak pergi kenduri kahwin..

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru semua. ehhh.. awat semua. haha

    ReplyDelete