Saturday, 21 April 2018

Revolution of Vagetarian in the Fine-Dining Segmentation, Berjaya Times Square Hotel

Hi korang.... Memang jarang sekali orang yang suka makan makanan berasaskan sayuran ni... Yeayyy korang wajib cuba merasa makanan yang berkhasiat... Kali ni tiada ayam , tiada ikan guys... Teruja betul Dilla kalini untuk merasakan vagetarian food .... Okay nak share dengan korang menu makanan yang disediakan of course makanan berasaskan vagetarian... Percaya tak Dilla boleh makan semua makanan yang dihidangkan ni... Terdapat 10 menu berasaskan sayuran yang telah dihidangkan....



Revolution of Vagetarion in the Fine-Dining Segmentation" berlokasi di hotel Times Square di Tingkat 14 yang terletak di "East tower"





Entrée

· Chilled Soft Tofu
· Shaved Fennel and Yellow Pepper Coulis


Appetizer

· Terrine of Roasted Pepper
· Beans and Peas Jelly




Warm Appetizer

·         Seared-Haloumi and Breaded Camembert
·         Pickles and Sesame Dressing




Entrée

· Maple Glaze Pumpkin
· King Mushroom and Spinach



Main Course
· Yam Rice
· Soy Sauce and Lotus Root


Soup

· Wild Forest Mushroom
· Truffle Froth


Palate Cleanser

· Mango Sorbet





Dessert

· Chocolate Mud Cake
· Butterscotch and Raspberry







Selain tu , kat sini korang boleh juga sambil makan sambil tengok view yang cantik daripada hotel Times Square ni guys....



Harga Yang Ditawarkan disini adalah :

Harga untuk setiap course adalah berbeza mengikut berapa hidangan per set :

·         5 course pada harga RM118 nett per set
·         7 course pada harga RM148 nett per set
·         9 course pada harga RM168 nett per set

Ala Cart set :

Harga bermula daripada RM18.00 nett 

Waktu beroperasi :

Isnin -Sabtu : 6.30 pm p 10.30 pm

Restoran ini menempatkan 60 orang dalam satu masa dan terdapat 2 ‘private room’ yang mampu menempatkan 8 & 12 tetamu sahaja ...

Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan :
Tel : +60 (3) 21178000 (ext.8131)
Email : bth.diningreservations@berjayahotel.com
Website : www.berjayahotel.com/kualalumpur

No comments:

Post a Comment