Tuesday, 1 May 2018

Laman Seni Shah Alam | Girl day out


 Hi... apa khabar semua... sebenarnya dah lama nak update tapi asyik terperap je gambar ni dalam entry.... Btw masa haritu dila ada update gambar ni kat ig story... hik hik...

Masa ni keluar dengan girl friend dilla pergi di Laman Seni Shah Alam... Ada pulak brother ni nak jadikan cik 3 bunga ni sebagai model kat laman seni... Okay kami memang sporting je...

Kat sini banyak art yang cantik-cantik untuk ambil gambar ... Sape yang belum pergi korang kene pergi sambil cuci mata tengok kedai butik terkenal di Shah Alam ni... hihihi...



With Ezah & Ara




Btw seronok sangat keluar time ni walaupun first time jumpa tapi macam dah kenal lama dengan 2 orang ni.... Nanti kita date lagi ok ....

No comments:

Post a Comment