Sunday, 20 May 2018

Minuman tambahan Carboflex untuk membantu masalah kolestrol dan membantu menurunkan berat badan



Assalamualaikum semua!

Buat anda yang mengalami masalah berat badan yang berkelebihan dilla nak kongsikan kat korang semua tentang satu produk yang dila amalkan.... Walaupun orang kenal dila ni badan kurus je tapi bila dila buat check up doctor , doctor kata kolestrol tinggi tapi tak ingat berapa... So Dila cuba untuk amalkan pengambilan minuman tambahan yang sangat boleh dila percayai iaitu Carbo Flex... Haaa sebelum ni pernah baca kan entry Dila tentang Deflex membantu membuang toksik berlebihan pada badan (KLIK DISINI)  ni adalah produk dibawah jenama yang sama tapi fungsi lain . So Dilla cuba pengambilan minuman tambahan Carboflex pulak...




CARA PENGAMBILAN CARBOFLEX :

Bancuh 1 cawan dengan air panas / suam. diambil sebagai minuman pagi. Seelok-eloknya sebelum sarapan. Sukatan air 80ml atau kurang. Jikalau anda ''work out'' pada waktu malam boleh juga ditambah 1 sachet lagi sebelum memulakan aktiviti anda.

Kesannya 3x ganda lebih cepat berbanding jika tanpa senaman.

Tapi macam dilla lebih suka shake dalam air sejuk ... Pagi-pagi minum Carboflex dengan air sejuk memang sedap tambah pulak dengan rasa coklat mix strawberry... sedap giler.... ahhaaaa.... Lagi satu elok buat korang yang tengah stress minum air coklat... Coklat elok untuk membantu korang hilangkan masalah stress... wahh memang bagus Carbofex ni kan???



Untuk pengetahuan semua, Carboflex adalah minuman tambahan dalam bentuk sachet terdapat 15 pcs dalam 1 kotak... So boleh korang amalkan dalam seminggu 4 or 5 kali . Sebelum nak memulakan aktiviti bersenam elok amalkan pengambilan Carboflex ni...


FUNGSI UTAMA CARBOFLEX : 

CARBOFLEX merupakan sejenis minuman kesihatan khusus untuk menyingkirkan lemak-lemak berlebihan terutama di bahagian perut, lengan , muka dan juga punggung. Ia dapat membantu proses penurunan berat badan dan sebagai alternatif terbaik untuk membantu individu mendapatkan berat badan ideal. Fokus utama CARBOFLEX juga adalah untuk membuang lemak pada bahagian perut dan sekaligus mengempiskan perut buncit.





REVIEW DILLA MENGENAI CARBOFLEX :

Hi... Sape yang follow instagram story Dilla mesti korang pernah nampak story mengenaik Carboflex yang Dilla dah amalkan selama beberapa bulan ni... Haritu pernah pergi buat check up doc kata kolestrol dilla tinggi kene kawal dan jaga pemakanan... So banyak pantang yang dila kene jaga tak boleh makan makanan berminyak dan macam2 lagi lah... Selain tu dilla sendiri juga patut untuk ambil minuman tambahan berunsurkan diet... Psstttt bukan sebab nak diet k?Actually pendapat Dilla sendiri bahaya kepada orang kurus ingat takde kolestrol sekali check haaa result check up kolestrol tinggi... Jaga-jaga k awak semua.... Selain tu,,, tak semestinya bila dah amalkan pengambilan minuman tambahan awak berharap kolestrol boleh rendah macam tu je... Ataupun bila dah ambil ubat kurus esok berat boleh turun ... Of coz kene amalakan gaya hidup yang sihat kita kene bersenam dan amalkan pemakanan yang sihat okay??? Minuman tambahan dapat membantu proses penurunan berat badan ... Tapi make sure kalau nak ambil minuman tambahan kaji dulu tentang produk... Yesss Thats why Dilla sendiri pilih Carboflex sebab memang bagus untuk kite yang kolestrol tinggi ni... Hikhik...

Selain tu, Carboflex juga dapat membantu untuk menaikkan stamina kite tau... Percaya tak now dilla dah rajin untuk pergi hiking mula-mula tu semput sangat tapi bila dah amalkan carboflex ni stamina dilla ok ye hyperaktive dia lain macam... semangat je nak mendaki.... Yesss Dilla memang sangat memerlukan Carboflex bagi rutin harian ...

Buat korang yang belum cuba Carboflex nanti boleh purchase di talian :

No Telefon : 013 395 4527 (Saiful)
Facebook : (KLIK DISINI)
Lazada : (KLIK DISINI)

Untuk oengetahuan semua bro Saiful membuat COD diarea Ampang , KL , Cheras , Gombak dan kawasan berdekatan.... So boleh purchase dengan dia k??? nanti dia akan guide korang dan servis dia sangat lah terbaik .... 

Muahhh thank you awak semua kerana membaca kalau ada tips untuk turun kan kolestrol lain boleh komen ok....



Antara Favurite minuman tambahan kite... Sedap tau Coklat mix Strawberry korang wajib cuba ni... 

xoxo....

No comments:

Post a Comment