Monday, 4 June 2018

Pengalaman Dilla pergi training di 11 Street


Hi... First time Dilla hadir untuk training di 11 street ni ... Okay actually dilla dah masukkan sendiri produk Asianic di online seperti di 11 Street, Lazada & Shopee dan ada banyak lagi lah...

Alhamdulillah sales jualan di online ni memang sangat membantu... So, kene juga menimba ilmu untuk tahu macam mana nak buat sales dengan lebih... Tu dilla pergi training di 11 Street... 


Lokasi training ni terletak di kawasan NU2 sentral...  Okay ni lah peluang dilla untuk menghadiri training di 11 Street... Memang sangat mudah buat sales di online 11 Street... Korang jangan lupa k usha2 produk Asianic dan purchase tau... Sebab nanti nak bagi hadiah misteri kat korang yang beli k....



Haaa... semasa training belajar macam mana untuk gunakan sistem cara buat sales di 11 street... Ramai juga yang datang time ni...





No comments:

Post a Comment