Tuesday, 14 August 2018

Make up dengan mudah hanya 5 minit dengan foundation Shah Mumtaz

Assalamualaikum disebabkan rushing nak keluar dari rumah pasti kita juga nak nampak cantik dan muka tu pun of course nak kene touch up juga... So welll kita sebagai wanita banyak aspek yang perlu jaga tentang penampilan muka dan wajah mesti  nak kene nampak fresh kalau nak keluar dari rumah  kan... So yahhh kali ni Dilla betul-betul rushing nak keluar rumah dan of course muka pun kene lah make up and touch up sikit at least pakai sikit foundation & lipstick je.... 


Sape kalau make up dalam keadaan rushing mesti make up kita akan kelihatan capuk dan tak sekata je semua orang yang baru nak belajar make up mesti pernah macam tu kan??? haaa tak tipu sebab dila make up dalam keadaan rushing and baru start nak make up ni mesti make up foundation tu capuk je... kah kah !!! Tapi kali ni Dilla tak risau sebab first time jumpa foundation yang kalau kita pakai tak sampai 5 minit foundation dalam keadaan sekata... Tapi dalam keadaan rushing nak blend foundation korang tak boleh laju-laju tips nak make up dalam rushing ni kene lah relex... yang penting kene pandai pilih kualiti foundation jenis dia tu macam mana and selalu juga kene practise untuk make up ni ok... Just Dila nak update kat sini dengan pakai make up 5 minit je memang muka tak capuk and ok je guna foundation dari Shah Mumtaz !!! Ni Dilla share bukan sebab paid review ok sebab dila sendiri selalu je rushing tapi bila pakai fundation ni ok sangat muka ... kah kah dah jatuh cinta sangat kita dengan foundation daripada SM Collection ni... 

Jum tengok gambar kita awak... maaf ya gambar tak berapa nak ok sebab lighting tak membantu untuk nampak gambar lebih berkualiti,,, hik hik... 


Okay sebenarnya segan lah nak update gambar muka sendiri hik hik muka kita tak flawless mana pun cuma jatuh cinta dengan foundation keluaran daripada Shah Mumtaz ni... 








Antara warna-warna stick blusher keluaran Shah Mumtaz adalah :-






No comments:

Post a Comment