Monday, 29 October 2018

Apa cerita terbaru Cik Dilla sekarang

Dah hampir penghujung tahun bulan Oktober dengan ini boleh dikira dengan jari juga lah berapa blog post yang Dilla update tuk tahun ni.... Allahu ramai jugak yang dok PM dah tak buat blog ker? Ehhhh tak tahu sebenarnya nak jawab apa... lately ni mood macam kelaut sikit nak update2 media sosial dek kerana hormon tak berapa nak betul .... Okay lah Cik Dilla sekarang okay je fokus dengan bidang kerjaya,  so event pun dah jarang nak pergi , produk review pun dah tak ambil sekarang... Hope semua dipermudahkan & moga doa yang baik-baik ok... Aminnn...

No comments:

Post a Comment