Monday, 14 January 2019

Kurus dan Flawless hanya dalam 10 hari bersama LEEDEE

Assalamualaikum & Hallo guys !!!

Entry kali ni Dilla nak share tentang produk yang boleh sekat dan kawal selera makan korang yang membuak-buak tu and at the same time berat korang boleh turun 6-10 kg dalam masa 10 hari je... Memang power produk ni bila dah consumed mesti korang akan kurus meLEEDEE . So kepada yang ada masalah berat badan tu Dilla sangat sarankan korang untuk cuba produk yang tengah viral ni sebab awal-awal Dilla dah consumed n nanti Dilla akan cerita pengalaman Dilla after consumed LEEDEE... 




KURUS MACAM LEEDEE 

Untuk pengetahuan korang LEEDEE ni 2 in 1 boleh kurus n dapatkan kulit yang flawless. LEEDEE  i mengandungi bahan import dan berkualiti tinggi (Natural Ingredient High Quality) Haaa Best ke tidak?  10 hari je dah boleh bantu turunkan berat korang tau... So memang Dilla memang cadangkan dengan korang yang ada masalah berat badan tu  boleh consumed LEEDEE sebab rasa dia sedap rasa nenas. Btw Nenas ni diimport daripada Brazil n kandungan produk ni sangat berkualiti tinggi... Walaupun korang tengok  Dilla ni dah kurus macam LEEDEE Dilla still juga consumed LEEDEE sebab ada je lemak2 yang terselindung yang orang tak perasan hikhik.... Just saje nak bagi maintain badan...





KANDUNGAN PRODUK LEEDEE

Terdapat 8 jenis kandungan yang ada pada LEEDEE ni uols ia terkandung dari bahan buah-buahan 
antaranya ialah Pineapple Powder, Africon Mango, Rasberry Ketone, Fructose , Citric Afrika, Rasberry Kotone & Fruktosa, Asid Sitrik, Hoodia, Prange Bitter dan Garcinia.

Bahan utama yang terkandung pada produk LEEDEE ni adalah Nenas. Nenas kaya dengan SERAT. Sebagai salah satu buah yang paling terkenal di dunia, nenas mempunyai sumber nutrien yang boleh dipercayai seperti Vitamin C, Mangan ,Tembaga dan Folat. Ia kaya dengan mineral yang dapat membantu meningkatkan sistem penceraan.



CARA PENGAMBILAN LEEDEE

Consumed 1 sachet LEEDEE setiap hari 30 minit selepas breakfast. Cara nak consumed senang je korang boleh kemam ataupun bancuh je pakai air sejuk 150ml. 

Korang boleh consumed hanya 1 sachet pun dah boleh bantu turunkan berat badan dalam masa 10 hari je dah boleh bantu turunkan berat dalam 6-10 kg dalam masa 10 hari.



KELEBIHAN LEEDEE

1. LEEDEE boleh buat kenyang seharian selepas consumed
2. No Side effect
3. Flawless kan skin
4. Tingkatkan metablism
5. No chemicals 
6. Burn Fat












TESTIMONI LEEDEE

Terdapat pelbagai feedback testimoni yang power-power daripada pengguna yang dah consumed LEEDEE dan terbukti LEEDEE ni memang berkesan dan selamat digunakan. Semua pengguna LEEDEE berpuas hati selepas dah berjaya dapatkan berat badan ideal...





REVIEW DILLA TENTANG PRODUK LEEDEE

Hai koranggg... so far Dilla dah consumed LEEDEE almost 1 box tau... LEEDEE ni memang best sangat sebab dia berjaya kawal selera makan Dilla yang membuak-buak ni... Hikhik even dah consumed 1 sachet LEEDEE ni pun dah nampak kesan n of course kalau nak nampak kesan yang lagi power kene consumed hari-hari jangan skip. Bila tengah consumed LEEDEE jangan lupa minum air masak yang secukupnya at least 8 gelas 1 hari.... Btw masa korang tengah consumed tu kan dia akan rasa tekak kite macam kering-kering je.hikhik.... If korang yang tengah main gym tu boleh juga consumed LEEDEE sebab boleh tingkatkan energy. Jangan risau LEEDEE takkan buat korang Cherry Berry macam produk lain LEEDEE boleh bakar lemak. 

AHHAAAA.... Tahu tak LEEDEE ni yang paling best-best of course dah buat skin Dilla lebih flawless...Jum try LEEDEE korang !!!




Untuk maklumat lanjut boleh hubungi :

Instagram : @leedee.slimming


No. Fon : 01112231530

Whatsapp : (TEKAN DISINI)



No comments:

Post a Comment